Ekonomi
  • 31.8.2009 11:56

GÜNEŞ FATURA GÖNDERMEZ

1997 Yılında Ankara da, düzlemsel kollektörlü güneş enerji sistemleri ile sıcak su elde etme üzerine faaliyet göstermeye başlayan İSTEK SOLAR ISI SAN. VE TİC. A.Ş. bu gün gelişen teknolojiyi takip ederek antifriz gerektirmeyen vakum tüplü sistemlerle ev, otel, yurt, iş yeri ve fabrikalar’ ın sıcak su ihtiyacının karşılanmasında işletmelere özel çözümler sunmaktadır. Özellikle sıcak su buharı kullanılan üretim yerlerinde ihtiyaç duyulan kapasite doğrultusunda ön ısıtma yapılarak büyük oranda tasarruf sağlanmaktadır.

Son yıllarda doğal gaz a yapılan sürekli zamlar toplumu tasarrufa yönlendirmiş ve bu nedenle güneş enerjisi ile ev ısıtma düşüncesi oluşmuştur. Kurulduğu yıldan itibaren kazan ve kombi destekli sistemleri de yapan İSTEK SOLAR ISI SAN. VE TİC. A.Ş. geliştirdiği yeni teknoloji sayesinde maliyetleri daha da düşürerek verimliliği arttırmıştır. İhtiyaca yönelik doğru tespitler mühendis kadrosu ile oluşturulup yıllık sıcak su da asgari %70, bina ısıtılmasında %35 tasarruf sağlanmıştır.

Gelişen teknolojiyi sürekli takip eden İSTEK SOLAR ISI SAN. VE TİC. A.Ş. 2008 yılında yenilenebilir enerji kaynakları konusunda yapılan çalışmalar neticesinde fotovoltaik pillerle güneş enerjisinden elektrik elde etme ve bunu ihtiyaca uygun yerlerde kullanımı için yol gösterici bir rol üstlenmiştir. Ev ve ülke ekonomisine temiz enerji ile katkı sağlanmasını ilke edinen firmamız Ar – Ge çalışmalarına devam etmektedir.

İrtibat: İSTEK SOLAR ISI SAN. VE TİC. A.Ş.
Uğur Mumcu Mah. Rajiv Gandhi Cad. 55 Nolu Site
No: 50 Batıkent-Yenimahalle / ANKARA
Tel : (0312) 251 20 00 - 251 20 44
Faks : (0312) 251 20 51

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:26

İLGİLİ HABERLER