Spor
  • 30.9.2011 01:00

GÜNEŞ'TEN ES ES UYARISI...

Şampiyonlar Ligi grup 2. maçında sahasında Fransız ekibi Lille'le 1-1 berabere kalarak liderliğini sürdüren Trabzonspor'da gözler, Eskişehirspor maçına çevrildi. Oyuncularıyla bir görüşme yapan Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş'in, Şampiyonlar Ligi'ni unutmaları gerektiğini belirterek, "Ligin ilk 3 haftasında talihsiz kayıplar yaşadık. Karabükspor maçını kazanıp kendimize geldik. Ancak şimdi önümüzde Eskişehirspor maçı var. Rakibimiz lige iyi bir başlangıç yaptı. Bu zorlu deplasmandan 3 puanla dönüp ligdeki kayıplarımızı da telafi etmeliyiz" dediği öğrenildi.


Öte yandan Trabzonspor'un Lille ile oynadığı maçı 15 bin kombine sahibi taraftar ile birlikte 1715 biletli seyirci izlerken, kulübün kasasına 215 bin TL para girdi. Avni Aker'de ilk kez oynanan Şampiyonlar Ligi maçı için satılan bilet sayısı hayal kırıklığı yaratırken, yönetimin 2 Kasım'da oynanacak CSKA Moskova maçında bilet fiyatlarında indirime gideceği öğrenildi.


Bu arada Trabzonspor, genç oyuncu Mustafa Yumlu'nun sözleşmesini 2016 yılına kadar uzattı. İmza töreninde hazır bulunan Genel Sekreter Hasan Yener, Trabzonspor altyapısını eleştirenlere Mustafa Yumlu gibi oyuncuları yetiştirerek cevap verdiklerini söyledi. Mustafa Yumlu ise sözleşmesini yenilediği için mutlu olduğunu söyledi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:38

İLGİLİ HABERLER