İSTANBUL - Terör ve örgütlü suçlara bakmakla görevli özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü geniş çaplı soruşturma kapsamında, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyonlar düzenleniyor. Operasyonlar kapsamında, şu ana kadar patlayıcıları bırakan terörist ya da teröristlerle bağlantıları olabileceği şüphesiyle 9 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
Gözaltına alınan kişilerin emniyetteki sorgu ve işlemlerinin sürdüğü, olayı gerçekleştiren terörist ya da teröristleri yakalamak için operasyonların devam ettiği bildirildi.
GÜNGÖREN'DEKİ ALÇAK SALDIRIYLA İLGİLİ 9 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Hızlı Özet
“Güngören Menderes Caddesi'nde meydana gelen ve 17 kişi ile bir doğmamış bebeğin ölümüyle sonuçlanan terörist saldırıya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 9 kişi gözaltına alındı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İstanbul'da büyük deprem olacak mı? Şener Üşümezsoy ezberleri bozdu!
Deprem Bilimci Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, katıldığı yayında İstanbul'da beklenen olası Marmara depremine ilişkin konuştu. Marmara'nın tek parça halinde kırılmayacağını savunan Üşümezsoy, en riskli bölgenin Silivri-Kumburgaz hattı olduğunu belirterek, "Bu fay en fazla 6,5-6,6 büyüklüğünde deprem üretir" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel'e Aslı Baykal'dan bomba gönderme
Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal'ın cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel'in en önde saf tutması dikkat çekerken, Baykal çiftinin kızı Aslı Baykal'dan gönderme dolu bir açıklama geldi. Baykal, "Annemle yıllarca zorluk yaşarken yanımızda olmayan; ne hâlimizi soran, hatta kimi zaman bizi inciten insanların en önde yer alışını izledim" dedi.

Mohamed Salah transferinde mutlu son: Sözleşme süresi belli oldu
Liverpool'dan ayrılan Mısırlı yıldız Mohamed Salah ile anlaşma sağlayan Beşiktaş'ın, birkaç gün içinde transferi resmiyete dökeceği iddia edildi. Siyah beyazlılar ile mali şartlarda el sıkışında tecrübeli yıldızın 1+1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Bir vekil daha AK Parti'ye geçiyor: Paylaşımları sildi, telefonu kapattı
İyi Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban'ın partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçeceği iddia edildi. Gürban'ın sosyal medya paylaşımlarını ve bio'sundaki parti ismini silmesi iddiaları güçlendirdi.