Asayiş
  • 22.1.2014 15:02

Günün en güzel haberi

Olaydan sonra ilk kez konuşan anne Aylin Özbek, "Allah’ım bir daha yaşatmasın, kimseye yaşatmasın" dedi.

Anne Aylin Özbek ve oğlu Aras Özbek, tedavi gördükleri Ordu Devlet Hastanesi’nden taburcu oldu. Anne Aylin Özbek, eşi Müslüm Özbek ve minik Aras, hastaneden ayrılmadan önce kameraların karşısına geçti. Aylin Özbek, taburcu olmadan önce yaptığı konuşmada, “Öncelikle dualarını benden eksik etmeyen halkımıza çok teşekkür ediyorum. Doktorumuza Niyazi Kalyoncu beye, hastane personellerine, çiçek gönderenlere, tanıdık tanımadık herkese çok teşekkür ediyorum. İyiyiz çok şükür, evimize gidiyoruz. Allah’ım bir daha yaşatmasın, kimseye yaşatmasın. Herkesin evladını ailesine bağışlasın. Sayın Bakanım ve vekillerimize ayriyeten teşekkür ediyorum. Ayriyeten bizzat ilgilendiler. Tek tek hepsi geldi. Hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın kendisini aradığını söyleyen Özbek, “Sayın Bakanımız, dualarının benimle olduğunu söyledi. ‘Her zaman yanındayım’ dedi. Çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Aile, daha sonra servisteki odalarından ayrılarak doktorları Opr. Dr. Niyazi Kalyoncu’yu polikliniğinde ziyaret ederek teşekkür etti. Hastane içerisinde ve dışarısında Aylin Özbek ve minik Aras’ı görenler hatıra fotoğrafı çektirirken, Aylin Özbek’i bu fedakar davranışından dolayı tebrik ettiler. Aylin Özbek ve küçük oğlu, mutlu bir şekilde evlerine gitti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:18

İLGİLİ HABERLER