Asayiş
  • 3.9.2013 12:02

Günün karesi!

Otobüsler tramvay yolunda yolcu taşıdı

Çalışmanın uzaması üzerine Bağcılar-Cevizlibağ ile Çapa-Kabataş arasında seferler açıldı. Cevizlibağ-Çapa arası aktarma ise tramvay yoluna giren otobüslerle sağlandı.


Bağcılar Kabataş arasında bulunan tramvay hattının Pazartekke durağında 09.30 sıralarında tramvaya enerji sağlayan kataner teli koptu. İstanbul Ulaşım A.Ş'ye bağlı bakım ekipleri olay yerine gidip kopan teli ve yan yatan direği düzeltmek için seferleri durdurdu. Bunun üzerine hem Bağcılar hem de Kabataş yönüne tramvay seferi yapılamadı. Tramvayda bulunan yolcular araçlardan inerek metrobüs, dolmuş ve taksilere yöneldi. Tramvay duraklarına koşan vatandaşlar ise güvenlik görevlileri tarafından diğer toplu ulaşım araçlarına yönlendirildi.


Çalışmanın uzaması üzerine saat 10.00'da seferler Bağcılar-Cevizlibağ ile Çapa-Kabataş arasında açıldı. Cevizlibağ-Çapa arası tramvayın çalışmadığı bölge için ise otobüs çözümü bulundu. Tramvaydan inen yolcular otobüslere bindirilerek Cevizlibağ-Çapa arasında tramvay yolundan götürülerek duraklar arası aktarma sağlanıyor. Bazı vatandaşlar tepki gösterdi.


Pazartekke durağında ekipler, arızanın giderilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:19

İLGİLİ HABERLER