Yaşam
  • 12.5.2016 12:13

Günün magazin haberleri

'Yaktın bizi Tarkan!'

Eser Yenenler, önceki gün Karaköy'deydi. Mekan çıkışı gazetecilerle sohbet eden ünlü oyuncu; dostları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'la ilgili sorulara esprili bir yanıt verdi: "Arkadaşlar yeter ama sıkıldık birbirimizden. 25 yıldır her gün aynı adamlar birbirini görüyor. Biraz farklı insanlar görmemiz lazım. Biz de arada böyle ayrı geziyoruz." Tarkan'ın sürpriz evliliğiyle ilgili de konuşan Yenenler, "Kesinlikle Tarkan'a yakışır bir hareket oldu. Başkası yapsa belki yadırganabilir ama söz konusu Tarkan olunca herkese olağan geliyor" dedi. Yenenler ardından da espriyi patlattı: "Tarkan, hayranıyla evlendi ya... Bu bizim için sıkıntı oldu. Herkes sosyal medyadan direkt mesaj atmaya başladı. 'Ben de senin fanınım, Tarkan gibi biz de tanışabiliriz' gibi mesajlar geliyor."

Sokak müzisyenleri eğlendirdi

İlham Gencer, önceki gün Bebek'teydi. Bir kafede oturan ünlü sanatçı, yanına giden sokak müzisyenlerini kırmayıp bir şarkıda onlara eşlik etti. Gencer ve sokak müzisyenleri mini bir konser verdi. Aynı mekanda bulunan oyuncu Melek İpek Yalova da keyifle onları dinledi. Bu sırada bir iş toplantısı için Bebek'te bulunan Deniz Akkaya ise sokak müzisyenlerine 10 lira bahşiş verdi.

 

Tek elli piyanist İstanbul'a geliyor

İngiliz piyanist Nicholas McCarthy, 21 Mayıs'ta Zorlu PSM'de konser verecek. Müzik otoriteleri tarafından dünyanın en başarılı piyanistleri arasında gösterilen McCarthy, İstanbullular'a unutulmaz bir gece yaşatacak. 1989'da sağ eli olmadan dünyaya gelen Nicholas McCarthy, Beethoven'ın 'Waldstein Sonatı'nı dinledikten sonra piyano çalmaya karar vermiş.

 

Erkek erkeğe gecelerde

Emre Altuğ, önceki gece Kuruçeşme'deydi. Erkek arkadaşlarıyla birlikte Corridor Bar'da eğlenen ünlü sanatçı, mekanda üç saat kaldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayan Altuğ, kendisini bekleyen özel aracına binip hızla uzaklaştı.

 

Görüntülenince kaçtı

Tuvana Türkay, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Bir kız arkadaşıyla Cook Shop'a giden ünlü oyuncu, mekanda yer bulamayınca bir süre ayakta bekledi. Gazeteciler tarafından görüntülendiğini fark eden Türkay, koşar adım oradan uzaklaştı.

 

'İnsan olduğumun farkında değiller'

Pop yıldızı Justin Bieber, hayranlarıyla fotoğraf çektirmeme kararı aldı. Önceki gün Instagram'da açıklamalar yapan Kanadalı yıldız, selfie çılgınlığına son verdiğini şöyle anlattı: "Beni sokakta gördüğünüzde, sizinle fotoğraf çektirmeyeceğimi bilin. Bu iş öyle bir noktaya geldi ki, kimse benim bir insan olduğumu fark etmiyor ve 'Merhaba' bile demeden selfie çektiriyor. Kendimi hayvanat bahçesindeki bir hayvan gibi hissediyorum."

 

Katy bu işe ne diyecek!

Selena Gomez ile Orlando Bloom, önceki gece Las Vegas'taki bir gece kulübünde hayli samimi şekilde görüntülendi. Gomez'in 'Revival Tour' isimli turnesinin Mandalay Bay'deki açılış gecesinde tesadüfen karşılaşan ikilinin, after party'de birbirlerine sarılıp sohbet ettiği görüldü. Bloom'un Ocak ayından bu yana birlikte olduğu sevgilisi Katy Perry'nin bu görüntülere ne tepki vereceği merak konusu oldu. Öte yandan, aynı gece Gomez'in konserini izleyenler arasında Bloom'un eski eşi Miranda Kerr'in de bulunduğu öğrenildi. 39 yaşındaki Bloom ile 23 yaşındaki Gomez'in ismi 2014 yılında da aşk dedikodularına karışmıştı. Aynı yıl Bloom, bir mekanda Selena Gomez'in eski sevgilisi Justin Bieber'a yumruk atmasıyla da gündeme gelmişti.

 

Sörfçü oldu

İkinci çocuğuna hamile olan Blake Lively, yeni filmi 'The Shallows'un heyecanını yaşıyor. Bir bölümü Malibu sahillerinde çekilen filmde bir sörfçüyü canlandıran Lively, bir katil balinanın saldırısına uğruyor. Güzel sörfçünün, balinadan kaçarak sığındığı kayalığın üzerinde verdiği yaşam mücadelesini anlatan film, tüm dünyada 29 Haziran'da gösterime girecek

 


'Sizlere de kolay gelsin emektar kardeşlerim'

Ferman Toprak, önceki gece Ortaköy'deydi. Arkadaşları ile Reina'da eğlenen ünlü türkücü, mekan çıkışı alkollü olduğu için Ferrari marka aracının direksiyonunu arkadaşına bıraktı. Trafik kontrolü nedeniyle durdurulan aracından inen Toprak, trafik polisleriyle sohbet etti. Ferman Toprak, bu sırada kedisini görüntüleyen gazetecilere, "Sizlere de kolay gelsin emektar kardeşlerim" diye seslendi.

 

Eşkıya ekrana kilitledi

ATV'nin beğenilen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın önceki gün yayınlanan bölümü, tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu. Başrollerini Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca'nın paylaştığı dizi; Tüm Kişiler'de 8.36 izlenme oranı ve 21.03 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de ise yüzde 9.22 izlenme oranı ve 22.97 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci sıraya yerleşti. 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' yeni bölüm etiketi #edho, bölüm başladıktan kısa süre sonra, Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi.

 

Anne-kız konseptli parti

Derya Baykal ve kızı Derya Şensoy ile Mert Vidinli'nin evsahipliğinde yapılan, Tropicana'nın anne-kız buluşması konseptli partisinde, ünlü isimler bir araya geldi. Davete Aslı Şen, Ayşe Hatun Önal, Ayşe Kucuroğlu, Deniz&Begüm Berdan, Hande Acar, Ceylan Çapa, Deniz Akkaya, Esra Eron, Emel Yıldırım ve Işıl Reçber de katıldı.

 

Önce maç, sonra Reina

Bir dönem Trabzonspor'un en popüler futbolcusu olan Şota Arveladze, önceki akşam Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen geceye katıldı. Etkinlikte futbolun efsane isimleriyle birlikte bir gösteri maçına çıkan Arveladze, daha sonra Ortaköy'deki Reina'ya geçti. Soruları yanıtlayan eski futoblcu, "Çok güzel bir organizasyondu" dedi.

 


İkinci klibinde kendi ekibini oynattı

Ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, 'Beni Büyüten Şarkılar Vol.1' albümünün ikinci video klibini, 'Ben İnsan Değil miyim?' şarkısına çekti. 45 kişilik bir ekip ile 15 saatte çekilen klipte; Cepkin'in kendi ekibi rol aldı. Ekibe, HayFan olarak da bilinen 60 kişilik hayran grubu da eşlik etti.

 

MS hastalığı romantik dizi oldu

Türkiye MS Derneği ve ünlü yönetmen Gani Müjde, MS (Multipl Skleroz) hastalığını anlatmak için bir araya geldi. MS hastalığının daha iyi anlaşılmasını hedefleyen beş bölümlük 'Melek ile Serhat' dizisi; çok yakında seyirciyle buluşacak. MS hastalığını bir aşk hikayesi çerçevesinde anlatan dizi, Türkiye'de bir hastalığa dikkat çeken ilk dizi olma özelliğini taşıyor. Gani Müjde'nin yönettiği dizide başrolleri ünlü oyuncular Aslı Tandoğan ve Engin Hepileri paylaşıyor. 'Melek ile Serhat'ta ayrıca Ferdi Alver, Aybike Turan, Özlem Çakar, Buğra Özmüldür, Merve Polat, Ömer Köse ve Alişan Özkan da oynuyor. Aynı zamanda Türkiye MS Derneği Başkanı olan tiyatro sanatçısı Ayşen İnci de dizide rol alıyor.

 

Quaresma'nın aile saadeti

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, önceki gün eşi Maria ve oğlu Aguia ile Zorlu'da görüntülendi. Yine farklı giyim tarzıyla tüm bakışları üzerine toplayan ünlü futbolcu, ailesi için bol bol alışveriş yaptı. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Quaresma, onları kırmayıp tek tek fotoğraf çektirdi.

 

Arkadaşına tam altın taktı

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen şarkıcı Tuğba Ekinci, önceki gece arkadaşı Zeynep Öztürk'ün doğum günü partisine katıldı. Ekinci, bir teknede gerçekleşen partide 30 yaşına giren arkadaşına hediye olarak tam altın taktı. Ekinci ve arkadaşları, DJ Berfu'nun müzikleriyle geç saatlere kadar eğlendi.

 

Sibel Can, Fransa'da evleniyor

Sibel Can, Fransa'da evleniyor


Sibel Can, Fransa'da evleniyor

Ünlü şarkıcı Sibel Can İngiliz bir işadamı ile Fransa'da evleniyor.

Hürriyet'in haberine göre; Şarkıcı Sibel Can, Monaco'da altı ay önce tanıştığı faktoring şirketi sahibi bir İngiliz işadamıyla evlenmeye karar verdi.

İkili evlilik hazırlıklarına da başladı.

Düğün tarihi olarak Ramazan Bayramı sonrasını belirleyen Sibel Can, moda tasarımcısı Nur Yerlitaş'a gelinlik siparişi de verdi.

Şarkıcı, beyaz ve sade bir gelinlik istedi.

Düğün Fransa'daki evinde yapılacak

Düğün ise Sibel Can'ın Fransa'nın turistik bölgesi Cote d'Azur'daki evinde yapılacak.

Klasik Fransız mimarisinin güzel örneklerinden biri olan evdeki düğüne Can'ın yakın çevresinden 40 kişi katılacak.

Sibel Can, 1988 yılında evlendiği Hakan Ural'dan 1999 yılında boşanmıştı.


Bu evliliğinden bir oğlu ve bir kızı olan şarkıcı, 2000 yılında da müteahhit Sulhi Aksüt ile evlenmişti.

Can'ın 10 yıl süren bu evlilikten de bir oğlu bulunuyor. (SABAH)

 

 

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 18:44

İLGİLİ HABERLER