Yaşam
  • 3.5.2016 11:54

Günün magazin haberleri

Şafak Sezer hastaneden kaçmaya çalıştı

Şafak Sezer hastaneden kaçmaya çalıştı

Oyuncu Şafak Sezer 20 Nisan'da. İstanbul'daki evinde sinir krizi geçirmişti. Önce Bağcılar’daki Medipol Hastanesi'ne kaldırmış, ardından ruhsal hastalıkların tedavi edildiği Şişli'deki Fransız Lape Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Çığlıklarıyla koridorları inleten, sakinleştirici ilaçlar verilen Şafak Sezer'in tedavi süreci uzadı. Posta Gazetesin'de yer alan habere göre; Doktorlar hastanede 2 hafta daha kalması gerektiğini söyledi. 'Hastanede yatmak istemiyorum, çıkarın beni, buradan' diyen Şafak Sezer'e doktorlar itiraz, etti.

ÖZEL GÜVENLİK TUTULDU

Şafak Sezer önceki gün hava alıp yürümesi için gözetim altında hastane bahçesine çıkartıldı. Bir anda yanındaki görevliyi itip hastane bahçesinin duvarına doğru koştu. Buradan atlayıp kaçmaya kalktı. Lape Hastanesi'nin çalışanları Şafak Sezer'e müdahale etmek zorunda kaldı Esra Sezer, eşi Şafak Sezer'i 24 saat gözetim altında tutmak için güvenlik görevlisi tuttu.

ŞAFAK SEZER NEDEN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Şafak Sezer’in geçen hafta perşembe günü eşiyle şiddetli bir tartışma yaşadığı, eşi Esra Sezer’in tartışma sonrası kızları Sudem ve Irmak’ı da alarak evi terk ettiği ileri sürüldü.

Şafak Sezer neden sinir krizi geçirdi

 İddiaya göre ailesinin evden gitmesinden sonra sinir krizi geçiren ünlü oyuncu, yakınları tarafından psikiyatri hastanesi Lape’ye götürüldü.

Esra Sezer’in abisi Ozan Kaçmaz ise Sezer’in sinir krizi geçirdiği iddiasını doğruladı ancak bunun evdeki tartışmadan kaynaklanmadığını ileri sürdü: 

“Şafak, o akşam Ankara’da yaşayan bir çocukluk arkadaşının kalp krizi nedeniyle öldüğünü öğrenmiş. Bu haber ona çok ağır gelmiş ve kendini kaybetmiş. O yüzden hastaneye kaldırıldı. Olay bundan ibaret.”


Sezen çiftinin iki çocukları var. 

Şafak Sezer'den 'iyiyim' mesajı

Doktorların tedavi sürecini uzatmasına rağmen hastaneden kaçmaya çalıştığı yönündeki haberlerle gündeme gelen Şafak Sezer hayranlarına iyi haberi verdi.

Renkli Sayfalar'a konuşan Şafak Sezer, program sunucuları Gülşen Yüksel Salt ile Müge Dağıstanlı'ya selam göndermeyi ihmal etmedi.

Doktorların onayı ile tedavisine evde devam edecek olan Şafak Sezer'in aldığı ağır ilaçlar nedeniyle geç saatlere kadar uyuduğu, bu sebeple de programa telefonla bağlanamadığı öğrenildi.

"ESKİSİNDEN DAHA GÜÇLÜYÜZ'

Dün de ünlü oyuncunun 'Kolpaçino' filminde birlikte kamera karşısına geçtiği arkadaşı Serkan Şengül, Şafak Sezer ile çekildiği fotoğrafı instagram sayfasında paylaşmış ve altına şu notu düşmüştü:

"Eskisinden daha güçlüyüz"

HÜRRİYET

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 3 Mayıs 2016

Eski geline destek

Ünlü oyuncu Aydan Şener, geçtiğimiz yıllarda erkek kardeşiyle evliliğin eşiğinden dönen dansöz Sibel Gökçe'nin oynadığı 'Kiraz Mevsimi' adlı oyunu izledi. Eski gelinlerine destek olan Şener, "Sibel'in oyunculuğuna hayran kaldım. Tiyatro sahnesinde oyun sergilemek zordur. Performansı beni büyüledi" dedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 3 Mayıs 2016

'Eşimle görüşemiyoruz'

Behzat Gerçeker, önceki akşam eşi Birgül Gerçeker ile birlikte İstinyepark'taydı. Gazetecilerle sohbet eden ünlü sanatçı, şöyle konuştu: "Eşimle değişik bir gün geçirmek istedik. Konserlerden dolayı pek fazla görüşemiyoruz. Biraz gezeceğiz."

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 3 Mayıs 2016

'Şarkım uğurlu geldi'

Yeni single'ı 'Steril Sevda'yla bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Nazan Şoray, setlere geri dönüyor. Yeni sezonda yayınlanacak olan bir proje için Avşar Yapım'ın sahibi Şükrü Avşar'a 'Evet' diyen Şoray; "Şarkım uğurlu geldi, şansım açıldı" dedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 3 Mayıs 2016

Elektronik ve rock müziğin buluşması

Elektronik müziğin duayen ismi Birol Giray ve rock müziğin efsane grubu Manga, yeni parçalarını ilk defa, 6 Mayıs'ta Garajistanbul'da görücüye çıkarıyor. 2009 MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde 21 ismi geride bırakarak Avrupa'nın En İyi Sanatçısı seçilen ve 2010 yılında da Türkiye'yi Eurovision'da başarıyla temsil eden Manga, Birol Giray ile hazırladıkları şarkıyla yaza damga vurmaya hazırlanıyor.

 


Magazin Gündeminden Başlıklar: 3 Mayıs 2016

Baharın gelişini kutladılar

Tülin Şahin, önceki gün Bursa'da bir firmanın düzenlediği Bahara Merhaba partisine katıldı. Ünlü mankenin evsahipliğini yaptığı davette, konuklara bahar meyveleri ve sebzeleriyle hazırlanan yiyecekler ikram edildi. Geceye, Bursaspor'un eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam da katıldı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 3 Mayıs 2016

49'uncu yaşa fasıllı kutlama

Ünlü köşe yazarı ve televizyoncu Mesut Yar, 49'uncu yaşını, önceki gece Gramofon Kuruçeşme'de kutladı. Yeni yaşını haftalar öncesinden kutlamaya başlayan Yar, son doğum günü partisini de iletişim danışmanı baldızı Naz Çekem'in kendi mekanı Gramofon Kuruçeşme'de organize ettiği sürpriz geceyle yapmış oldu. Geceye aralarında Ayşegül Aldinç, Begüm Kütük-Erdil Yaşaroğlu, Çetin Altay, Yavuz Seçkin, Faik Öztürk ve Tahire Demircan'ın bulunduğu ünlü isimler de katıldı. Ünlü televizyoncu, doğum gününde; dostlarıyla fasıl eşliğinde şarkılar söyleyip eğlenceli bir gece geçirdi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 3 Mayıs 2016


'İki erkeğin düet yapması çok komik'

Ünlü sanatçı Fettah Can, önceki gün Ankara Podium AVM'de hayranlarıyla buluştu. Yapılan söyleşide Can, "Neden eşiniz Cansu Kurtçu ile düet yapmıyorsunuz?" sorusuna, Murat Boz ve Soner Sarıkabadayı'nın yaptıkları düete gönderme yaparak iğneli bir yanıt verdi: "Cansu ile böyle bir kaygımız yok. Eğer bir düet yapacaksak bunu hakkıyla yaparız. Öyle bir şarkı olur, gerçekten bir şey anlatır; o zaman yaparız. Şimdi bakıyorum; düet şarkıların çoğu hiçbirşey anlatmıyor. Özellikle iki erkek yaptıkları düetle, neden bir kadına sesleniyor anlamıyorum; çok komik."

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 3 Mayıs 2016


Urfalılar damatları Tarkan'ı bekliyor

Pop müziğin ünlü ismi Tarkan'ın, 29 Nisan'da 'Müstakbel eşim' dediği Pınar Dilek'le Tarabya'daki villasında nişanlandığı iddia edilmişti. Tevetoğlu ve Dilek ailelerinin katıldığı 40 kişilik özel davet için beş koruma, evin çevresinde kuş uçurtmamıştı. Ancak Megastar'ın, o gece bir yıldır birlikte olduğu Pınar Dilek ile nikah masasına oturduğu ortaya çıktı. Çift, düğünü ise Almanya'da yapacak. Nikah töreni için özel olarak dekore edilen villanın bahçesi, mor ve pembe çiçeklerle süslendi. Gecede püsküllü bir gelinlik giyen Pınar Dilek'in gelin çiçeği de mor ve beyaz ağırlıklıydı. Smokin yerine takım elbise giymeyi tercih eden Tarkan ise Dilek'le uyumlu olması için mor renkli bir cep mendili kullandı. Aile arasında yapılan sürpriz nikah, Pınar Dilek'in memleketi Şanlıurfa'da da heyecan yarattı. Şanlıurfalılar, "Tarkan eniştemiz oldu. Kendisini Şanlıurfa'ya bekliyoruz; gelsin, elimizi öpsün. Biz kendisinden başlık parası bile almadık" diyerek haber gönderdi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 3 Mayıs 2016


Tilbe'den sarı siyah sürpriz

Sarı-siyah saçları ile dikkat çeken şarkıcı Elif Kaya, geçtiğimiz günlerde Yıldız Tilbe'yi sahneye çıktığı mekanda izlemeye gitti. Tilbe, kendisini kulisinde ziyaret eden Kaya'ya bir sürpriz yaparak, karşısına sarı siyah saçlarıyla çıktı. Usta yorumcu, "Bu imajın en yakın takipçisiyim" dedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 3 Mayıs 2016

Adı kaldı Yadigar

Siren Ertan, dokuz yıllık eşi Gökhan Çarmıklı ile geçen yıl boşanmıştı. Tazminat olarak eşinden 3 milyon lira alan Ertan, eşinin kendisine bıraktığı ve plakasında hâlâ Çarmıklı soyadının kısaltması olan CAR yazılı arabayla dolaşmaya devam ediyor.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 19:14

İLGİLİ HABERLER