Gündem
  • 12.10.2011 15:00

GÜRSEL TEKİN'DEN ATALAY'A ŞOK EDECEK CEVAP!

Gürsel Tekin 'Bu kadar bariz, bu kadar net, bu kadar kayıtlarda olan birşeyi yokmuş gibi topluma bir iftira gibi söylemek doğrusu hiç bir siyasi usluba yakışmaz. Sayın Bakan diyor ki vicdanı olanlar, soruşturması devam eden bir dosyayı kamuoyuna paylaşır mı? Daha geçen hafta ana muhalefet lideri bir gazeteci ile siyasetçi ve gazeteci konuşmaları bütün gazetelerde çarşaf çarşaf verildi. Ben bir gazeteci arkadaşım Nedim Şener ile röportaj yapmışım, telefonla bazı bilgiler edinmiş bende onları google alabilirsin demişim o da haber oldu.

Sayın Bakanım vicdanınız buna el veriyorda, bizim yaptığımıza mı el vermiyor? Şimdi somut sorularımıa cevap bekliyoruz. İçişleri Bakanı, özel kalem müdürü sıradan önemli bir dosya ile ilgili kendine vazife edinmişse o zaman sayın bakan siz o müdürü görevden alın. Ya da senin müdürün savcılığa nasıl bir ifade vermiştir ona bakın. Sadece dünkü dosyada değil. Elinizde olan 2008 yılında sayın Kılıçdaroğlu kamuoyu ile paylaşmıştır. 3 Yıldır sorduğumuz sorulara cevap verilmedi. Merak ediyoruz Sayın Bakan, daha somut, daha net ne olabilir? Bütün bunlar önümüzdeki günlerde de göreceksiniz sadece burada kalmayacak, dosyanın devamı kamuoyu ile paylaşılacaktır.

SORULAR

Siyasetçiler demokrasilerde istifa makamı vardır, Sayın bakan da gereğini yapacaktır. Bütün bu bilinen dosyalara bu kadar açık ve net organize işlerin olduğu yerde Sayın Bakan sizin bu dosyada isimleri geçenlerle ortaklığınız var iş ortaklığınız var film işi kurmuşsunuz' dedi.

 

ihlassondakika

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:14

İLGİLİ HABERLER