Spor
  • 28.9.2010 17:03

GUTİ VE QUARESMA KADRODA

İSTANBUL - Teknik direktör Bernd Schuster'in belirlediği 19 kişilik oyuncu kadrosunda 3 kaleci yer alırken, 11 yabancı futbolcudan, sözleşmesi dondurulan Sivok ve ismi bu tur için UEFA'ya bildirilmeyen Fink dışındaki 9'u da bulunuyor.
Siyah-beyazlıların maç kadrosunda, sakatlıkları süren Ekrem Dağ, Fatih Tekke ve Erhan Güven ile Yusuf Şimşek, Ersan Adem Gülüm, Onur Bayramoğlu ve Rıdvan Şimşek yer almadı.
Sakatlıkları geçen Guti ve Quaresma'nın da dahil edildiği Beşiktaş'ın Viyana kafilesinde yer alan 19 futbolcu şöyle:
Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Ferrari, Zapotocny, İbrahim Üzülmez, İsmail Köybaşı, Mehmet Aurelio, Ernst, Necip Uysal, Hilbert, Nihat Kahveci, Mert Nobre, Bobo, Tabata, Quaresma, Holosko, Guti.

QUARESMA SEVİNCİ

Rapid Wien ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi (L) Grubu 2. maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'a Quaresma'dan iyi haber geldiAğrıları geçen Portekizli yıldızın bugün basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda takımla birlikte çalıştığı açıklandı.
Quaresma, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında aldığı darbeler sonrasında pazar günkü antrenmana katılamamış, dünkü antrenmanda ise takımdan ayrı çalışmıştı.
Ağrıları geçen Quaresma'nın bugün takımla birlikte çalışması teknik heyeti de sevindirdi.
Kulüp doktoru Devrim Urgun, Quaresma'nın antrenman sonrasında bir şikayetinin olmadığını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:15

İLGİLİ HABERLER