Asayiş
  • 6.6.2014 16:46

'Güzel kızlardan nefret ediyorum'

BOLU'da, 21 yaşındaki Bigem Çubukçuoğlu'nu öldüren 36 yaşındaki Ayşe Kalkan, mahkemede verdiği ifadesinde, erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra kendisini öldüreceğini düşünerek paranoya kapıldığını belirterek, "Erkek arkadaşımın tüm güzel üniversiteli kızlarla birlikte olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden güzel kızlardan nefret ediyorum" dedi.

'Benden güzelsin!' dedi boğazına bıçak sapladı Olay, önceki akşam, Borazanlar Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde meydana geldi. Bolu Defterdarlığı'nda memur Ayşe Kalkan, Bigem Çubukçuoğlu'nu boğazına bıçağı saplayarak öldürdü. Adliyeye sevk edilen Ayşe Kalkan cinayeti itiraf ederken, 8 ay önce İstanbul'dan Bolu'ya atandığını anlatırken şöyle dedi:

"4 yıldır eşimden ayrı yaşıyorum. Bana çocuğumu göstermiyorlar. Bolu'ya geldiğimden bu yana da tek başıma yaşıyorum. Van'da bulunduğum 2005 yılında bir erkekle ilişkim vardı. Uzun süren ilişki sonunda ayrıldıktan sonra bana zarar vereceğini düşünerek paranoya kapıldım. Herkesten nefret etmeye başladım. O adamın bana zarar vermesinden korkuyordum. Bu yüzden çantamda sürekli bıçak taşımaya başladım. Cadde de yürürken tüm insanlar üzerime gelip bana zarar verecekmiş gibi geliyor."

Kalkan, öldürdüğü Bigem Çubukçuoğlu ile yanındaki kız arkadaşlarını Van'daki erkek arkadaşının sevgilileri olduğunu zannettiğini söyledi. Kalkan, ifadesinde şöyle devam etti: "Üzerime doğru gelip bana zarar verecekler zannettim. 3 kızı erkek arkadaşımın bana zarar vermek için gönderdiğini düşündüm. Erkek arkadaşımın Bolu'ya gelerek tüm güzel üniversiteli kızlarla birlikte olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden güzel kızlardan da nefret ediyorum. Yoluma devam ederken karşılarıma çıkınca bana saldıracaklarını düşünerek onlara saldırdım. Çantamdan çıkardığım bıçağı genç kıza sapladım ama nerelerine sapladığımı hatırlamıyorum. Olaydan sonra çantamı alarak kaçarken telefonumu düşürdüm. Olaydaki kızı önceden tanımıyorum."

TEDAVİ OLMAK İSTİYORUM

Hakim karşısında sürekli ağlayarak tedavi olmak istediğini söyleyen Kalkan, "Memuriyet hayatıma devam etmek istiyorum. Beni topluma kazandırın. Benim tedavi olmamı sağlayın. Hastaneye yatıp tedavi olmak istiyorum" dedi. Ayşe Kalkan tutuklanarak Bolu T Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Mutlu YUCA-Taner BAYAR/BOLU, (DHA)

 

 

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:25

İLGİLİ HABERLER