Medya
  • 13.8.2009 09:05

GÜZEL SUNUCU ÖNCE SORDU, SONRA UTANDI!...

NTV'de 'Yaz Gecesi Şovu'nu sunan Yekta Kopan ve Burcu Esmersoy, özellikle gençler arasında çok beğenilen bir grup olan Gripin'i konuk ettiler.

Sohbetin ilerleyen dakikalarında Esmersoy, izleyicilerden gelen bir soruyu gülümseyerek grup üyelerine yöneltti. Ancak bu esprili soruyu sorarken bile sormaktan çekindiği gözlenen Esmersoy, sözlerini bile tamamlayamadı. "Gitar çalmaya kızları tavlamak için..." diyen Burcu Esmersoy'a grup üyeleri de gülümseyerek "Tabi, hepimiz" diye yanıt verdiler.

Yekta Kopan da genelde herkesin hemfikir olduğu bu duruma atıfta bulunarak "Evet bu öyledir" dedi.

Grubun üyelerinden Murat Başdoğan'ın "Aslında şöyle, benim çevremde bir çok kişi gitar çalıyordu, ortaokul zamanımda" diye konuşunca Yekta Kopan'ın "Çapkın bir çevrem vardı diyorsun" şeklinde esprili bir yorum getirdi. Gripin'in solisti Birol Namoğlu da farklı bir yorum getirerek "Ya da o kadar çok kadın vardı ki çevrende, bir sürü gitarist vardı" dedi.

Başdoğan'ın "Ben de hani bir şekilde, insanlar çalıyor, ben niye çalmıyorum diye yani başladık bir şekilde" sözlerinden sonra Yekta Kopan ve Burcu Esmersoy'un aynı anda "Faydasını gördünüz mü?" sorusuyla stüdyoda bulunan herkes kahkahalara boğuldu.

Bu esnada gayrıihtiyari bir şekilde konuklarına bu soruyu yönelten Esmersoy ve Kopan da birbirlerine şaşkınlıkla baktılar.

Bir taraftan kahkahalar atan ikili, bir taraftan da sordukları sorudan utandılar.

Burcu Esmersoy , "Bu da sorulmaz ki yani" dedi ve Murat Başdoğana "Utandın gibi geldi. Özür dilerim, bunu sorduğum için. Kendimden utandım" diyerek eliyle yüzünü kapattı ve hemen başka bir soruya geçti.

TelevizyonGazetesi

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:47

İLGİLİ HABERLER