Yaşam
  • 9.11.2004 06:42

GÜZİN ABLA KENDİSİNE MEKTUP YAZAN GENCE KIZDI: "YAZINI DÜZELTİNCEYE KADAR AKLA KARAYI SEÇTİM!.."

1,5 ay önce bir kızla cep telefonu aracılığıyla, öylesine kim olduğunu bilmeden saçma sapan mesajlar atarak görüşmeye başlamıştım. Mesaj attıkça o da bana cevap veriyordu. Sonunda telefonla aradım. Sabaha kadar konuştuk ve bu birbirini takip eden 5 gün boyunca sürdü. Her gece 3-5 saat konuşuyorduk. Benim işim ve de kaldığım otelin şehir merkezine olan uzaklığından dolayı bir türlü görüşemiyorduk. Sonunda işim bitti ve 1 günlük bir zamanım vardı. Buluştuk, birkaç saatlik görüşmeden sonra ayrıldık.

Ayrılırken beklediği gibi biri olup olmadığımı sordum. O da bana, ‘Seni eski bir okul arkadaşımmışsın gibi hissettim’ dedi. Tabii ben yıkılmıştım yine de umut vardı içimde. Arada bir ona mesaj atıyordum, fakat o bana hep olamayacağından bahsediyordu. ‘Neden’ diye sorduğumda, bana çok ilgi istediğini, zaman ayırmak gerektiğini söyledi.

Tam ümidimi kesmiştim ki, bana mesaj attı. ‘N’aber?’ diye.

Ben de, ‘Artık bu kedi fare oyunundan sıkıldım. Başından beri sana karşı hissettiklerim gayet açık ve netti. Ama beni eski bir okul arkadaşın gibi görüyorsun. Bu durumda seninle farklı bir boyutu düşünemem. Duygularında değişiklik yoksa, bu sana çektiğim son mesaj olacak. İstemesem de seni devamlı düşünüyorum’ şeklinde bir mesaj attım. Cevap gelmedi ama, arada bir gecenin bir saatinde bana gizli numaradan çağrılar geliyor. Ne yapmalıyım?

<ı>Rumuz: Mesaj

Sevgili oğlum, bu genç hanımla aslında aranızda birşey yok. Sen bu işi gözünde büyütmüşsün.

Pek fazla görüşüp tanışma ve birbirinizi gerçek anlamda tanıma fırsatınız bile olmamış. Onun huyunu suyunu anlamadan, tanımadan nasıl oluyor da bu kadar sevgiden aşktan, hatta ileri boyutlardan söz ediyorsun, bunu anlamakta zorlanıyorum. Bence bu genç hanım sana bir mesaj vermiş. Seni ilgisiz bulduğunu anlatmak istemiş. Ya da sana karşı pek bir şey hissetmiyor.

Haklı da sayılır, çünkü seni enine boyuna tanımıyor ki. Biraz zamana bırak, belki karşılıklı görüşmeler başlarsa, kendini ona sevdirebilirsin. Yoksa zorla güzellik olmaz elbette. Bu arada şuna dikkat çekmek istiyorum, siz gençler bu mesajlaşma yüzünden güzelim Türkçe’mizi mahvettiniz. Yazını düzeltinceye kadar akla karayı seçtim. Bana da telefondan mesaj çeker gibi yazmışsın oğlum.

 

Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:14

İLGİLİ HABERLER