Yaşam
  • 30.11.2004 06:56

GÜZİN ABLA'DAN 'UMUTSUZ KIZ'A ŞOK CEVAP: "ONUN İHTİYACI KANI KAYNAYAN BİR KADINDIR!.."

Sevgili ablacığım, lütfen bana akıl verin, çok büyük bir çıkmazdayım. Burada bir okul arkadaşımın dayısına deliler gibi aşık oldum. Ben 16 yaşındayım. O ise 36. Yani aramızda 20 yaş fark var. Ailem durumu anladı. Ve o arkadaşımla görüşmemi yasakladılar.

Bu nedenle onu eskisi kadar sık göremiyorum. Ama yine de zaman zaman gizli olarak gittiğimde, evdeyse görüyorum onu. Ona karşı aşkımın farkında. Bundan hoşlanıyor gibi. Ama yine de duygularını tam olarak anlamış değilim. Benimle tatlı tatlı sohbet ediyor, hatta bir keresinde yanağımı bile okşadı. Ama duygularından söz etmiyor. Birçok kadınla da ilişkisi varmış. Çok üzülüyorum. Onunla açıkça konuşmak istedim ama başaramadım. Ne yapmalıyım?

<ı>RUMUZ: ALMANYA’DAN UMUTSUZ KIZ

Sevgili kızım, o genç ve olgun bir adam. 36 yaşında bir erkek, 16 yaşında henüz çocukluktan genç kızlığa yeni geçmiş birini pek ciddiye almaz. O şimdi, cinselliğinin doruklarında heyecan arayışı içindedir. Gönül eğlendiriyordur.

Tahminime göre onun ihtiyacı, seks olarak ona karşılık verebilecek, tecrübeli, kendisi gibi kanı kaynayan bir kadındır. Sen onun için toy bir genç kızsın. Bir anlamda çocuk sayılırsın. Sana yaklaşsa, senin duygularından hoşlansa, hatta kendisi de sana karşı bir şeyler hissetse bile, şu sırada sen ona uygun olamazsın.

Bu yaşa kadar da evlenmediğine göre, biraz uçarı bir adam bu bana göre. Şu anda, o seni ciddiye almasa da, ateşle oynamaktasın diyebilirim. Bu konuda ailene hak vermemek elde değil. Onu unutmak için mümkün olduğunca ondan uzak dursan, iyi edersin.

Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:22

İLGİLİ HABERLER