EURO : 2,1573 / 2,1677
DOLAR : 1,4683 / 1,4754
Gündem


ŞEMDİNLİ'DE NEVRUZ KUTLAMALARI 21 MART'A ALINDI

18 Mart 2006 tarihinde yapılması istenen etkinliklerin, Şemdinli Kaymakamlığı'nca genel güvenlik nedeniyle 21 Mart 2006 tarihine ertelendiği belirtildi.
18 Mart 2006 Cumartesi 00:08
HAKKARİ - Hakkari Valiliği, Şemdinli İlçesi'nde 18 Mart'ta yapılması planlanan nevruz kutlamalarının güvenlik nedeniyle 21 Mart'a alındığını bildirdi.

Hakkari Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Nevruz kutlamaları çerçevesinde 18 Mart 2006 tarihinde yapılması istenen etkinliklerin, Şemdinli Kaymakamlığı'nca genel güvenlik nedeniyle 21 Mart 2006 tarihine ertelendiği belirtildi.

Hakkari ve ilçelerinde değişik tarihlerde yapılacak etkinliklerin vatandaşların can ve mal güvenliğinin de göz önünde bulundurularak barış ve huzur içerisinde geçmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığının kaydedildiği açıklamada, vatandaşların Nevruz kutlamaları sırasında güvenlik görevlilerine yardımcı olmaları istenildi.

09 Şubat 2010 Salı
Bugün 153 haber 262292 defa okundu.
Toplam 445136 haber

Çok Okunanlar

Videolu Haber




Çok Yorumlananlar

Köşe Yazıları

Arşiv

Anket

DTP'NİN KAPATILMA KARARI SİZCE DOĞRU MUYDU?
DOĞRUYDU
DEĞİLDİ
FİKRİM YOK

Günün Fotoğrafı

© 2000-2008 Haber Vitrini.
Haber Vitrini'nde yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.
Görüş ve önerileriniz için info@habervitrini.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.
Haber Vitrini, beyazgazete.com haber sitesini desteklemektedir.

Haber Vitrini, Anadolu Ajansı ve İHA abonesidir..
Docuart