Asayiş
  • 19.5.2009 14:52

1'İ UZAYLI, 62 KİŞİ KUMARDAN GÖZALTINDA!

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri, Zincirlikuyu Kore Şehitleri Caddesi'ndeki bir binanın bodrum katında kumar oynandığı bilgisini aldı.

Daha önce de aynı gerekçeyle bir çok kez operasyon yapıldığı öne sürülen söz konusu adrese, gece saatlerinde tekrar gelen polis, içerideki 2 rulet masası ve ''black jack''lerle çok sayıda kumar aracına el koydu.

Burada kumar oynadığı ve oynattığı ileri sürülen 14'ü kadın 62 kişiyi gözaltına alındı. Aralarında Mustafa Topaloğlu'nun da bulunduğu bu kişiler, 3 polis minibüsüyle Asayiş Şube Müdürlüğüne götürdü.

Şarkıcı Topaloğlu, görüntü almaya çalışan gazetecilere, ''Cinayet mi işledik? İçeride insanlar eğleniyor işte'' diye tepki gösterdi.

MUSTAFA TOPALOĞLU SERBEST BIRAKILDI

Şişli'de kumar oynatıldığı ve oynandığı gerekçesiyle yapılan operasyonda gözaltına alınan ve aralarında şarkıcı Mustafa Topaloğlu'nun da bulunduğu 61 kişi serbest bırakıldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekiplerince Zincirlikuyu Kore Şehitleri Caddesi'ndeki bir binanın bodrum katına düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Topaloğlu ile 14'ü kadın 61 kişi, Kabahatler Kanunu gereği işlem yapılarak bırakıldı.
Kumar oynatılan mekanın sahibi olduğu öne sürülen bir kişi ise işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 21:49

İLGİLİ HABERLER