Yaşam
  • 13.12.2012 13:46

2013 Yılbaşı gecesi müthiş TV programlar

Yaklaşan yılbaşı öncesi ülke genelindeki işletmeler 31 aralık gecesi programlarını açıklamaya başladılar.

KANAL D'DE AKSİYON DOLU EĞLENCE

Kanal D’nin yılbaşı eğlencesi saat 20.00’de ‘Arka Sokaklar’ dizisiyle başlayacak. Rıza Baba ve ekibi yeni yılı aileleriyle birlikte Bengü’yü dinleyerek karşılayacak. ‘Arka Sokaklar’ın ardından saat 22.30’da ‘Bizim Yenge’ final bölümüyle ekrana gelecek

ARKA SOKAKLAR Başrollerini Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan’ın üstlendiği ‘Arka Sokaklar’da: Rıza Baba, ekibe sürpriz yapar ve yeni yılı arkadaşı Kamuran’ın otelinde kutlayacaklarını açıklar. Kamuran, Saffet adında bir organizatörle çalıştığını, gece ile ilgili her şeyin hazır olduğunu söyler. Rıza yılbaşı gecesi kimlerin devriyede, kimlerin otelde eğlencede olacağının dağılım görevini tam yetkiyle Hüsnü’ye verir. Mesut ve Melek devriyede, diğerleri otelde olacaktır. Ekip 2012’ye Bengü’nün şarkıları eşliğinde girer.

BİZİM YENGE Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Tülin Özen, Yetkin Dikinciler ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrollerde olduğu ‘Bizim Yenge’ final bölümüyle ekrana veda edecek: Mehpare, Adem ile Bahri’ye torun konusunda yemin ettirir. Ancak bir sorun vardır. Filiz ve Zeyno, sırf kaynanaları torun istiyor diye çocuk yapmak istemezler. Zeyno eksi isyankar günlerine dönüp Filiz’i de çocuk yapmamaya ikna eder.

TRT 1'DE 40 MİLYON TL HEYECANI

TRT 1’in ‘Yılbaşı Özel Programı’ pek çok ünlü sanatçıyı konuk edecek. Gece boyunca en güzel şarkılar, türküler ekrana gelecek. Herkesin hayalini kurduğu 40 milyon TL’lik büyük ikramiyeyi kimin kazandığı ise gece yarısı belli olacak.

TRT 1’in yılbaşı programı saat 16.00’da Serdar Kuzuloğlu’nun sunduğu ‘Bir Zamanlar Yılbaşı’ ile başlayacak. TRT arşivinden seçilen yılbaşı görüntüleri ve konuklar, izleyenlere eğlenceli saatler yaşatacak.

Gece yarısında talihli açıklanacak Sevilen dizi ‘Leyla ile Mecnun’ yılbaşı özel bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Ali Atay, Zeynep Çamcı, Müge Boz ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın rol aldığı diziye Halit Akçatepe konuk olacak ve Noel Baba kılığına girecek. 19.50’de başlayacak ‘Leyla ile Mecnun’da olaylar şöyle gelişecek: Uzun süredir görüşemeyen eski dostlar; Aksakallı Dede ve Noel Baba, yılbaşında karşılaşır. Aksakallı Dede’nin Noel Baba’yı Mecnun’larda kalmaya ikna etmesi üzerine komik olaylar yaşanır.

21.40’ta nefesler tutulacak ve Milli Piyango Çekilişi başlayacak, talihli gece yarısı açıklanaak.

21.50’de ‘Türkülerle Yılbaşı’ ekrana gelecek. Türk Halk Müziği sanatçısı Muzaffer Ertürk’ün sunacağı programa Hüseyin Turan, Bedri Ayseli, İsmail Altunsaray, Ümit Tokcan gibi ünlü türkücüler katılacak.

23.15’te ise TRT ekranlarına ‘2012’ye Doğru’ adlı eğlence programı yayına girecek. Hayko Cepkin, Mustafa Ceceli, Bedük, Aslı Güngör, Işın Karaca, Göksel, Müslüm Gürses sevilen şarkılarını seslendirecek.

STAR TV

Star TV yeni yıla yeni logosu ile girecek. Star’ın yılbaşı özel programları saat 20.00’de BKM Mutfak ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın sazlı-sözlü dansözlü gösterileriyle başlayacak. Tam 18 sanatçıyı ekrana taşıyacak ‘Altın Düetler’ de saat 23.30’da ekrana gelecek.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Volkan Konak, Yavuz Bingöl, Yıldız Tilbe, Hüsnü Şenlendirici, Mustafa Ceceli, Anadolu Ateşi, sivri dilli moda eleştirmeni Hakan Akkaya yeni yılı kahkaha ile karşılamak isteyenler için sahneye çıkacak. BKM Mutfak öğrencileri ‘Talih Kuşu’, ‘Acil Servis’, ‘Boğaç’ın Yılbaşı Macerası’, ‘Yılbaşı Planı’, ‘Hıyarlı Baba ve Havuçlu Anne’ skeçlerini sahneleyecek. BKM Mutfak Korosu bir mini konser verecek.

ALTIN DÜETLER ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın ardından ‘Altın Düetler’ başlayacak. Türkiye’nin sevilen sesleri; en güzel yorumları, canlı performansları ve düetleriyle Star ekranını şenlendirecek. İşte düet yapacak sanatçılar: Kibariye-Kubat, Ahmet Özhan-Sıla, Müslüm Gürses-Işın Karaca, Deniz Seki-Coşkun Sabah, Neşe Karaböcek-Rafet El Roman, Bengü-Ümit Besen, Model-Mine Koşan, Emre Altuğ- Seyyal Taner, Yeşim Salkım-Salim Dündar.

SHOW TV'DE HADİSE VAR

Show TV’nin yılbaşı eğlencesi saat 20.00’de ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ ile başlayacak. Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın’ın jüri üyesi olduğu yarışmada 16 unutulmayan yetenek sahneye çıkacak. Tokio Tekkan, Kaan Baybağ, Sercan&Pascal, Cüneyt Acar, Serkan Kılıç, Hakan Akdoğan, Kuzeyin Uşakları, Namütenahi, Uğur&Bilal, Sefa Doğanay, Kaya Adamlar, Veysel Çelikdemir Kum Sanatı, Bilal Göregen, The MP5 ve Türkan Kürşad yepyeni şovlarıyla şampiyon olmak için yarışacak. ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin ardından saat 23.30’da Hadise konseri başlayacak. Ünlü sanatçı ‘Stir Me Up’, ‘Deli Oğlan’, ‘Düm Tek Tek’, ‘Aşk Kaç Beden Giyer’ gibi birbirinden hareketli şarkıları ve görsel şovlarıyla yılbaşı gecesine damgasını vuracak.

TV8'DE CANLI CANLI DİSKO KRALI

TV8’de yılbaşı eğlencesi saat 20.45’te Kubat’ın sunacağı ‘İnce İnce’ ile başlayacak. Programda Kibariye, Hüsnü Şenlendirici, Gülay, Hakan Aysev, Fatih Erkoç ve Onur Akın birbirinden güzel şarkılarını söyleyecek, unutulmayacak düetlere imza atacak. TV8’in asıl sürprizi ise ‘Disko Kralı’nda yaşanacak. Okan Bayülgen’in sunacağı program saat 23.00’ten itibaren canlı yayınlanacak. Yılbaşına özel ‘Disko Kralı’nın sürpriz konuğu ise hiçbir televizyon programına konuk olmayan, internette tıklanma rekorları kıran Halil Sezai Paracıkoğlu

NTV'DE UNUTULMAZ KONSER

NTV’nin yılbaşı ekranında müziğe doyacağız. Saat 14.00’te ünlü İtalyan tenor Andrea Bocelli’den ‘Yeni Yıl Şarkıları’ konseri yayınlanacak. Amerika-Los Angeles’taki Kodak Tiyatrosu’nda çekilen konserde tenora yapımcı David Foster piyanosuyla eşlik edecek, Natalie Cole, Katherine Jenkin ve kukla karakter Muppet’lar sahneye çıkacak. 18.00’de bu kez caz konseri ekrana gelecek. John Wilson ve orkestrasıyla birlikte Seth MacFarlane, Anna-Jane Casey ve Curtis Stigers şarkı söylecek. EĞİTİME DESTEK Saatler 22.00’yi gösterdiğinde ise Türk popunun ünlü sanatçılarının çocukların eğitimine destek için verdiği ‘40 Yıllık Bir Akşam’ adlı konser yayınlanacak. İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) organize etttiği konserin sunucuları Ezgi Mola ve Selçuk Yöntem. Şef Hakan Şensoy eşliğinde Sezen Aksu, Kenan Doğulu, MFÖ, Sertab Erener, Candan Erçetin, Bülent Ortaçgil, Fatih Erkoç, Levent Yüksel, Melike Demirağ, Nükhet Duru ve Zülfü Livaneli’nin söylediği şarkılar ekrana gelecek.

ATV'DE DİZİLER PEŞ PEŞE

atv 2012’ye girerken sevilen dizileri ekrana getirecek. 20.00’de başrollerini Hakan Yılmaz, Aslıhan Gürbüz ve Hande Katipoğlu’nun paylaştığı ‘Yahşi Cazibe’ yılbaşı özel bölümüyle ekrana gelecek. Dizide: Cazibe Kemal’in Simge’yi seçtiğini düşünür. Cazibe, Kemal’e Gökşen’in yanında çalışmaktan mutlu olduğu izlenimi verir. Kemal’in evinde yılbaşı partisi vardır. Kemal ve Cazibe hâlâ karşı dairelerdedir ama Cazibe gerçeği öğrenir.

22.50’de ise Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ Atacan’ın rol aldığı ‘Çocuklar Duymasın’ yayınlanacak. Tuna sürpriz hazırlar, Meltem ve Haluk’u yeni yıl yemeği için İtalyan restoranına götürür. Tuna, Haluk’u halaya kaldırır. Halayda başına gelenler yüzünden Haluk hastanelik olur. Herkes yeni yılı kutlamak için hastaneye gider.

FOX GÜLDÜRÜP KAZANDIRACAK

FOX’un yılbaşı özel yayını saat 20.45’te ‘Buz Devri: Bir Yılbaşı Macerası’ filmiyle başlayacak. TV’de ilk kez yayınlanacak bu animasyon komedinin konusu şöyle: Sid, kazayla Manny’nin yadigar yeni yıl taşını kırar ve Noel Baba’nın yaramazlar listesine girer. Bu yanlışlığı düzeltmek için de Kuzey Kutbu’na gitmeye karar verir. Ancak her şey daha kötüye gider.

‘Var mısın Yok musun?’ Asuman Krause’nin sunduğu ‘Var mısın Yok musun?’ yılbaşı özel bölümüyle 21.30’da karşınızda olacak. 500 bin TL ödüllü özel bölümde yalnızca yarışmacılar değil, yılbaşı eğlencesini arttıracak fasıl heyeti ile çeşitli sürprizler de yer alacak.

Güzeller geçidi Bu yıl Kıbrıs’ta düzenlenen ‘87. Miss Globe International’ da saat 01.30’dan itibaren FOX ekranında olacak. Kareografisini Ferhan Aral’ın yaptığı yarışmada 40 ülke güzeli mücadele etti. Sunuculuğunu Gamze Karaman ve Murat Başoğlu’nun yaptığı geceye Serdar Ortaç şarkılarıyla renk kattı.

KANALTÜRK 'İKİ SES BİR NEFES'

Kanaltürk’ün yılbaşı özel programı ‘İki Ses Bir Nefes’ saat 21.00’de başlayacak. Programda Kibariye, Alişan ve Hüsnü Şenlendirici izleyenlere doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşatacak. Her üç sanatçının orkestraları da stüdyoda yer alacak. Toplam 50 müzisyen kulakların pasını silecek. Kibariye ve Alişan, kendi şarkılarının dışında; İbrahim Tatlıses, Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Orhan Gencebay ve Ferdi Tayfur gibi sanatçıların şarkılarını seslendirecek. Hüsnü Şenlendirici’nin klarnetini konuşturarak hayat vereceği şarkılarla birlikte gecede söylenecek solo parçaların sayısı 60’ı bulacak.

CNBC-E'DE MELEKLER

CNBC-e’de yılbaşı özel yayını 16.30’da ‘Robbie The Reindeer’ adlı üç bölümlük Noel Baba’nın kızak geyiklerinden biri olmak için eğitime katılan Robbie’nin hikayesini anlatan özel yılbaşı animasyonu ile başlayacak. 18.30’da ‘Four Christmases’ ekrana gelecek. Steh Gordon’un yönettiği Brad ve Kate’in yeni yıl maceralarını anlatan film sizi çok güldürecek. 20.30-24.00 arasında ünlü şarkıcılar Britney Spears ve Lady Gaga ile coşacaksınız. Saatler 24.00’ü gösterdiğinde yeni yıla artık bir klasik haline gelen ‘Melekler’le gireceğiz. Birbirinden renkli ve güzel modeller ‘Victoria’s Secret’ın düzenlediği moda gösterisinde sahneye çıkacak. Bu yılın tasarımlarına süper kahramanlar damgasını vuracak. Ağır ama şık tasarımlarıyla dikkat çeken Melekler yine baş döndürecek. Bu yılın Melekleri Adriana Lima, Behati Prinsloo, Karlie Kloss ve Lindsay Ellingson pelerinli kostümleriyle geceye renk katacak.

TNT'DE PETEK DİNÇÖZ'LÜ ÇARKIFELEK

TNT’nin yeni yıl programı saat 20.00’de ‘Çarkıfelek Yılbaşı Özel’ ile başlayacak. Petek Dinçöz’ün sunacağı yarışmaya şarkıcı Müslüm Gürses, Mustafa Topaloğlu, Ebru Polat, Oryantal Nuran Sultan ve Oryantal Dora konuk olacak. 22.40’da ‘Kuzeyin Oğlu’ Volkan Konak en güzel şarkıları ve ünlü konuklarıyla ekrana gelecek. Yeni yılın ilk konserini saat 01.40’ta Serdar Ortaç verecek. Saatler 02.30’u gösterdiğinde ise Ferhat Göçer konseri ekrana gelecek. Ferhat Göçer’e 10 tenor, 60 kişilik orkestra ve koro eşlik edecek.

 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 10:30

İLGİLİ HABERLER