Asayiş
  • 22.7.2012 15:22

9. kattan düşen çocuk öldü

İSA AKAR-ÇAĞDAŞ YILDIRIM
HABER/ ANTALYA (İHA) -
Antalya’da bir apartmanın 9'uncu katından düşen 1.5 yaşındaki Çınar F., kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Olay, dün akşam saatlerinde Konyaltı İlçesi Hurma Mahallesi’ndeki bir apartmanın D bloğunda meydana geldi.
Muharrem, Tülay F. çifti, ikiz çocuklarından 1.5 yaşındaki Çınar F'i, Hurma Mahallesi’nde ikamet eden anneanne Nurten B. ve dede Hüseyin B.’nin yanına bıraktı. Dede ve anneannenin mutfakta olduğu esnada salonun penceresine ulaşan Çınar F., bir anda 9. kattan düştü. Bahçedeki çimenle kaplı zemine çocuk düştüğünü gören bina görevlisi Nurettin Çamur, hemen sağlık ekiplerini aradı. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri küçük Çınar’ı Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı. Torununun zeminde yattığını gören dede Hüseyin B, fenalık geçirdi. Hüseyin B de ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Apartman görevlisi Nurettin Çamur, bahçede çimenleri sularken yere bir şeyin düştüğünü gördüğünü belirterek, “Arkamı döndüm baktım bir çocuk. Sağlık ekiplerini aradım. İlk önce burada müdahale yaptılar ardından hastaneye götürdüler” dedi. Yoğun bakıma alınan Çınar bebek yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Çınar F.’nin "Rüzgar" isimli bir ikizinin daha olduğu öğrenildi.
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:33

İLGİLİ HABERLER