Gündem
  • 6.6.2009 14:58

"BAŞBAKAN ERDOĞAN İÇİN ÖLÜRÜM"

Başbakan için 'Doğru şeyler yapıyor kardeşim' diyen Alabora, 'Artık darbe kimsenin yanına kár kalmayacak' dedi.

Star Gazetesi'nin haberine göre, ünlü oyuncu Mustafa Alabora, aydınların iki yüzlü olmasından yakındı. Dostlarına da sitem eden Alabora Başbakan Erdoğan için 'Adam doğru şeyler yapıyor kardeşim. Bunu görmemezlikten gelemezsiniz. Birbirimizi anlamaya çalışalım' dedi. Ergenekon terör örgütü iddiasıyla başlatılan soruşturmaya da tam destek veren Alabora şunları söyledi: 'Artık darbe yapmak ya da istemek kimsenin yanına kar kalmayacak. Umarım aklanırlar, o başka. Ama en azından ben darbe yapmaya kalkarsam hapse atarlar diyecekler.'

Hayal edemediğimiz demokratikleşme

AK Parti'nin kadınları çarşafa sokacağına ve benzeri şeyleri yaşatacağına kesinlikle inanmadığını söyleyen Alabora 'Altı buçuk sene oldu kardeşim. Ne oldu? Adamlar hayal edemediğimiz demokratikleşme yasalarını çıkardı' diye konuştu.

'Önyargılar bizi köreltti'

Dostlarından Erdoğan'ın okuduğu şiirler yüzünden ayrı düştüğünü, Erdoğan'ı okuduğu şiire katılmasa da savunduğunu ifade eden ünlü oyuncu Mustafa Alabora, 'Russel'in dediği gibi 'Senin fikrini savunmak için hayatımı veririm.' Ben de o sırada Erdoğan için hayatımı verirdim' dedi. Alabora hayatında kendisini affedemediği bir olayı da anlattı. 9 yaşında iken İstanbullu bir Rum kadına 'Vatandaş Türkçe konuş' dediğini söyeyen Alabora, önyargıların ne derece bizi körelttiğine vurgu yaptı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 17:04

İLGİLİ HABERLER