Foto Galeri
  • 12.12.2012 00:58

Bu ikiz kızkardeşler 355 bin erkekle yattı

Hollandalı Martine ve Louise Fokkens adındaki bu kızkardeşler 50 yıldır genelevde çalışıyor.Tek yumurta ikizi olan fahişe kızkardeşler, bugün 70 yaşında.20 yaşından bu yana fahişelik yapan ikiz kızkardeşler bu süre içerisinde tam 355 bin erkekle yatmış.
Her yattıkları adamı ücretleri için not eden kız kardeşler, böylece kaç kişiyle yattıklarının tek tek çetelesini tutmayı başarmış.
20 yaşındayken kocası tarafından dövülerek sokağa atılan Louise Fokkens, kızkardeşini de ikna edip fahişeliği başlamış.
Önce sokaklarda çalışan çift, Hollanda'da fahişeliğin serbest bırakılmasıyla birlikte Amsterdam'daki ünlü genelev sokağında işe girmiş.Burada pencere fahişesi olarak kırmızı ışıklı geneve giren çift, bir daha da dışarıya çıkmamış.
50 yıldır fuhuş yapan kızkardeşler hala emekli olmayı düşünmüyor.80 yaşına kadar fuhuş yapacaklarını söyleyen kızkardeşler, kendilerini seks işçisi olarak görüyor.
Yarım yüzyıldır seks yapan kızkardeşler, ayrı ayrı hesaplandığında tam bir asır fuhuş yapmış.
Sokağa çıktıklarında yatttıkları binlerce erkekle karşılaşan Martine ve Louise Fokkens, ülkeye gelen turistlerin ilk önce kendilerine uğradığını söylüyor.
Her milletten her boydan her renkten yatmadıkları adam kalmayan Martine ve Louise Fokkens, kendilerini seks profesörü olarak görüyor.
HABERVİTRİNİ ÖZEL HABERİDİR. KAYNAK GÖSTERMEDEN KULLANILAMAZ

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 11:49

İLGİLİ HABERLER