Yaşam
  • 6.1.2007 10:16

BÜLENT ERSOY SEVGİLİSİNİN AİLESİNE EL ÖPMEYE GİTTİ...

Pop Star Alaturka'da yarışan Armağan'la aşk yaşayan Bülent Ersoy, bayramda İzmir Torbalı'ya gidip sevgilisinin anne ve babasının elini öptü.

Yeni yıla "Uzun boylu bir sevgilim var, onunla evleneceğim" itirafıyla giren Bülent Ersoy'un adını açıklamadığı sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Bir süredir haklarında aşk dedikoduları yapılan Ersoy ile jüri üyesi olduğu "Pop Star Alaturka" yarışmasının finalistlerinden Armağan, gerçekten aşk yaşıyor. Üstelik çiftin ilişkileri giderek ciddileşiyor.

 Bayramın son günü Çeşme'de sahne alan ünlü sanatçı, sevgilisinin yaşadığı yer olan Torbalı'ya gitti. Ersoy, bayram ziyareti bahanesiyle sevgilisinin anne ve babasıyla tanıştı. Haberi duyan Torbalılar, Armağan'ın evinin önünü doldurdu. Bülent Ersoy'un bu sıralar yaşadıkları yıllar önce yazdığı bir şarkıyı da hatırlatıyor. Diva'nın 1983 yılındaki "Ak Güvercin" adlı plağında "Sevgilim Var İzmir'de" adlı bir şarkısı bulunuyor. İlk evliliğini 1997'de Çeşmeli Cem Adler ile yapan Bülent Ersoy, aynı kaderi bu kez Torbalılı sevgilisi Armağan ile yaşıyor.

Özlem AVCI / MAGAZiN

sabah

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:13

İLGİLİ HABERLER