Medya
  • 21.11.2008 18:22

ÇALIK, 'TÜRKMEN KADIN FUHUŞ YAPIYOR' DİYEN YAZARI KOVDU

Sabah gazetesinde bugün çok ilginç bir olay yaşandı. Sabah'ın eki Günaydın'ın en çok okunan yazarlarından biri olan Sinan Akyüz köşesinde Türkmen kadınlar için 'çirkin' yazınca işine son verildi.

Ahmet Çalık'ın talimatı ile iş akdi bugün bitirilen Sinan Akyüz'e tebliğ bugün yapıldı.

Tebliği yapan ise Personel Müdürü Şefik Çalık ile İnsan Kaynakları Müdürü Nurdan Acur'du. İki müdür tebliğ sırasında ise gerekçe olarak: "Patronumuzun Türkmenistan'daki işlerini zora soktunuz. Makul bir gerekçe gösteremiyoruz ama işinize son vermek durumundayız" dediler.

Sabah gazetesinin yarın yazı nedeni ile bir özür metni yayılayacağı da öğrenildi.

Sinan Akyüz'ün yazısı

Türk erkekleri sekse inanıyor

Geçen gün bir erkek arkadaşım bana dedi ki; "Türk erkekleri olarak sadece sekse inanıyoruz!" Doğrusu, o gün bu gündür hep şunu düşünüp durdum: "Aslında Türk erkeklerini bozan şey para tokluğu değil, seks açlığıdır. Para sadece seks açlığını gidermek amacı için harcanan değerli bir araçtır!" Yani siz şunu sanmayın ki sevgili okuyucularım, sadece parası olan erkekler seks hovardalığı yapar. Hayır. Parası olmayan bir sürü erkek de kadınlarla seks yapıyor. Peki, sekse inancı sağlam olan Türk erkekleriyle ilişkiye giren bu kadınlar kim öyleyse?

GÖÇMEN KUŞLAR GİBİ
Biliyorum; şimdi birçoğunuz bana şu cevabı verecek: "Kim olacak canım? Tabii ki Rus kadınları!" Benim ise size vereceğim cevap aynen şöyle olacak: "Hayır. Rus kadınları çok öncedendi!" Peki öyleyse, Türk erkekleriyle seks ilişkisine giren Rus kadınları değilse o zaman kim bu kadınlar? O kadınlar da Türk! Onlar, Türk kadınlarının yeni belalıları. Onlar Türkmen kadınlar! Evet. Yanlış okumadınız. Onlar Türkiye'ye son zamanlarda Türkmenistan'dan göçmen kuşlar gibi akın akın gelen Türkmen kadınlar. Üstelik birçoğu da geldikleri yerde evliler. Hatta hemen hemen hepsinin iki ya da üç tane de çocuğu var. Çocuk demişken aklıma geldi. Aslında onlar ilk önce Türkiye'ye çocuk bakmak işi için geldiler. Belki şimdi şu yazacağım şey size abartı gibi gelebilir. Ama şu yazdığım şeye inanın ki, onlar buraya ilk geldikleri zaman hayatlarında ilk kez çamaşır makinesini gördüler. Onlar burada ilk kez çamaşır makinesiyle tanışınca, seks düşkünü Türk erkekleri de onlarla tanıştı.

ÇİRKİNLER AMA...
Türk kadınları, Türkmen kadınları evlerine çocuk bakıcısı olarak alırken şöyle düşündü: "Aman Allah'ım! Bu Türkmen kadınları ne kadar da çirkinler. Bunların içlerinden hiç, bir tane güzel çıkmaz mı?" Türk kadınları ne yazık ki bu kadınların altın dişlerine bakıp, kocalarından yana gönüllerini ferah tuttular. Ama heyhat! Seks düşkünü Türk erkekleri, çirkin ama her şeye aç bu kadınların bir anda canayakınlığını hissettiler. Ondan sonra da onlarla 'can cana!' oldular. Onlarla birlikte olan Türk erkeklerine sordum: "Neden onlar?" Birçoğu şu cevabı verdi bana: "Onlar çirkin olabilir ama kaprissizler!" Türk erkekleriyle birlikte olan Türkmen kadınlarına da sordum: "Neden bizimkiler?" Birçoğu şu cevabı verdi bana: "Hayatımızda ilk kez Türk erkekleri bize kadın olduğumuzu hissettirdi." Ey Türk kadınları! Kıssadan hisse size diyeceğim şu ki: "Türk erkekleri güzele, çirkine bakmaz. Bu adamlar, gözü aç Türkmen kadınlarından da artık geri durmaz."

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:07

İLGİLİ HABERLER