Gündem
  • 11.7.2007 00:05

CEM UZAN'DAN TAYYİP ERDOĞAN HAKKINDA İNANILMAZ İDDİA!..

Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, "Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeşim Hakan Uzan’la görüştüğü gün, ortada ÇEAŞ-Kepez olayı olmadığını" kaydederek, "Kardeşimi Başbakanlığa Mayıs ayının ilk haftasında çağıran Recep Tayyip Erdoğan, kardeşimden ne istedi? Ne talep etti? Hangi talebi karşılanmayınca, siyasi linci başlattı?" dedi.
      Uzan, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın "Hakan Uzan benden ÇEAŞ-Kepez’i geri istedi" açıklamasında bulunduğunu hatırlatarak, "O tarihte el konulmamış bir malı, kardeşim ondan neden geri istesin?" sorusunu yöneltti.
      Hakan Uzan’ın söz konusu görüşmede Erdoğan’dan "hiçbir şey istemediğini" savunan Uzan, "Kardeşimi Başbakanlığa Mayıs ayının ilk haftasında çağıran Recep Tayyip Erdoğan, kardeşimden ne istedi? Ne talep etti? Hangi talebi karşılanmayınca, siyasi linci başlattı?" iddiasını dile getirdi.
      Erdoğan’ın Hakan Uzan’ı "Mayıs 2003’de Başbakanlığa çağırdığını, ÇEAŞ-Kepez’e ise Haziran 2003’de el konulduğunu" ifade eden Uzan, "Yani Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeşim Hakan Uzan’la görüştüğü gün, ortada ÇEAŞ-Kepez olayı yoktu" dedi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:30

İLGİLİ HABERLER