Gündem
  • 28.3.2006 01:50

ÇİĞDEM KAYALI GENÇ SEVGİLİSİNDEN DAYAK YEDİ: 'SURATIM DARMADAĞIN!..'

Sualp, Kayalı'nın kendisini tahrik ettiğini, Kayalı ise yüzündeki hasar nedeniyle dışarı çıkamadığını söyledi.

Dünyaca ünlü parti tasarımcısı Hed Kandi'nin dünyanın 8 önemli kentinde aynı anda düzenlenen partilerinin Türkiye ayağı İstanbul'da cumartesi akşamı yapıldı. Şişli Cevahir Otel'in altındaki alışveriş merkezi Adressİstanbul'da gerçekleştirilen partiye Tarkan Sualp ile bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Çiğdem Kayalı da katıldı.

Çiğdem Kayalı'nın kavgadan sonraki hali

  

Çiğdem Kayalı ve Tarkan Sualp'in kavga ettikleri gece

İkili parti boyunca çok samimiydi. Bu görüntü onların yeniden barıştığı şeklinde algılandı. Ancak tahminler doğru çıkmadı ve o gece tatsız bitti. Tarkan Sulap'in Etiler Park Maya Sitesi'nde bulunan evine giden Kayalı, umduğu gibi bir karşılama bulamadı. Çünkü o sırada Sualp'in yanında yeni sevgilisi de vardı.

Kavga giderek şiddetlendi

İddiaya göre içeride Sualp'in yeni kız arkadaşının olduğunu öğrenen Çiğdem Kayalı, olay çıkardı. Güvenlik görevlilerinin çabalarına rağmen oradan ayrılmadı ve sonunda daireye girdi. Eski sevgililer içeride ciddi bir kavgaya tutuştu. Kavganın giderek şiddetlenmesi sonucu Sualp, Kayalı'yı hastanelik oluncaya kadar dövdü.

TARKAN SUALP: Vicdan azabı çekiyorum

Partiden sonra eve geldi. Bana "Sen beni eve çağırdın" dedi, oysa ben çağırmamıştım. Yanında şöförüm de vardı. O şahit tüm olanlara... Israrla, 'Ben başkasıyla beraberim, gelme' dedim. Sitenin güvenliğini çağırdım evden çıkarmaları için. Ama inat etti. Üç kişi geldi, evden çıkaramadılar.

Elimden gelen her şeyi yaptım evden güzellikle gitmesi için, olmadı. Demediği laf, etmediği hakaret kalmadı. Geçen hafta da evde kız arkadaşım varken aynı şeyi yapmıştı. Kabul ediyorum, yaptığım normal bir şey değil. Çok ciddi vicdan azabı çekiyorum, ama oldu bir kere. Moralim çok bozuk.

 

Çift kavgadan iki gün sonra sonra el eleydi

 

ÇİĞDEM KAYALI: Suratım darmadağın

Olay Tarkan'ın anlattığı gibi gelişmedi. Güvenlik beni dışarı falan çıkarmadı. Partiden sonra ertesi gün saat 13.30'a kadar onda kaldım. Şu an ortaya çıkmak istemiyorum, Tarkan için iyi olmaz. Suratım darmadağın. Oğlum ve ailem için hiç de iyi olmayacak şeylerin yaşanmasını istemiyorum. Biz bu olayı unuturuz.

/Kubilay KESKİN - HÜRRİYET

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 09:43

İLGİLİ HABERLER