Gündem
  • 12.10.2006 06:07

CÜBBELİ AHMET HOCA'YA YENİ KANITLAR!..

ASLI SÖZBİLİR'İN HÜRRİYET'TEKİ HABERİ:

İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden Cüppeli Ahmet Hoca lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü, Hürriyet’te yayınlanan görüntüleriyle ilgili tek resmi açıklamasını ’Anadolu’da Vakit’ gazetesine yaptı. Cübbeli Ahmet, ’jet-ski’ görüntülerinin Malta’da çekildiğini doğruladı ancak peş peşe 3 yalan söyledi. İşte o 3 yalan ve bunlara karşı 3 kanıt...

YALAN 1

2004’te kışın Malta’ya gittim

MALTA’ya 2004 yılı Kurban Bayramı’nda gittiklerini söyledi. Ancak, Kurban Bayramı 2004 yılında, 1 Şubat-4 Şubat tarihlerine, kış mevsimine geliyor. Oysa Cübbeli Ahmet, gittiğinde Malta’da hava, denize girilip jet-ski yapılacak kadar güzel. Resmi kayıtlara göre 25 Ağustos 2005’te saat 17.05’te Atatürk Havalimanı’ndan, KM 785 sefer sayılı, Sofya’dan yolcu alarak La Valetta’ya giden ’Air Malta’ uçağı ile uçtu. 29 Ağustos’ta İstanbul’a döndü.

YALAN 2

Plajda denize girip, yüzmedim

CÜPPELİ Ahmet, Anadolu’da Vakit Gazetesi’ne yaptığı açıklamada Malta’da plajda denize girmediğini söyledi. Ancak Hürriyet Gazetesi’nde dün yayınlanan fotoğraflar ve Arena Programı’ndaki görüntüler Ahmet Mahmut Ünlü’nün haşemasıyla denize girdiğini açıkça ortaya koyuyor.

YALAN 3

Çıplaklarla bir arada bulunmadım

CÜPPELİ Ahmet, "Ben hayatımın hiçbir döneminde insanların bulunduğu yerde denize ve havuza girmedim. Orada da denize girmedim. Çıplakların arasında bulunmadım. Erkek veya kadınların mahrem yerine batmak ve insanların bu şekilde bulunduğu havuz veya denize girmek haramdır. Ben de bu haramı işlemedim" diyor. Oysa, jet-ski’ye bindiği yer, halka açık bir plajın bulunduğu Malta’nın başkenti La Valetta’nın doğal limanı. Jet-ski fotoğrafında arka planda bikinili turistler görülüyor. Malta’da bindiği feribotta da askılı ve şortlu kadınlar var.

Eski mürit: Gerçek anlaşılsın diye anlattım

CÜPPELİ
Ahmet, Zaman Gazetesi’ne yaptığı açıklamalarda da Hürriyet’e konuşan eski müridini suçladı. Ahmet Mahmut Ünlü, "Bu arkadaş 10 yıldır benim özellikle Avrupa’da verdiğim sohbetleri organize eden bir kimseydi. Her sırrımı rahatlıkla paylaşırdım. Ancak arkadaşlarla aramızı açma girişimleri olduğu için yanımdan uzaklaştırdım. Şimdi bunun intikamını alıyor" dedi. Eski mürid ise "Cüppeli’nin rahatsız olduğum aşırılıklarını cemaatten bazı arkadaşlarla paylaşınca çok rahatsız oldu ve ’aramızı açmaya çalışıyor’ dedi. Ben cemaatten uzaklaşmadım hálá İsmailağa Cemaati’nin içindeyim. İntikam için değil gerçekleri herkesin görmesi için bu açıklamaları yaptım" diye cevap verdi.

TV’de kadın gazeteciyle konuşmadı

CÜPPELİ Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, dün Show TV’nin ana haber bülteninde kadın olduğu için sunucu Defne Samyeli’nin sorularına cevap vermeyi reddetti. Ünlü, bir başka stüdyodu erkek bir muhabirin sorularını cevapladı. Samyeli olayı şöyle dile getirdi: "Ahmet Mahmut Ünlü benimle görüşmekten kaçındı. Kadın olduğum için eğer benimle görüşürse cematinin bu yanını izlemeyeceğini onun da mesajını iletemeyeceği kaygısını taşıdığını söyledi."

Ünlü soruları şöyle yanıtladı.

SAAT OLAYI
Ben kart taşımam, para taşımam. Havalimanında Arapça bilen bir satıcı vardı. Bir saat beğendiler. Bugüne kadar hanımı birşey almış değilim. Saatin değeri 16 bin değil 5 bin dolardı. Yanımızdaki arkadaş yarısını karşılayacağını söyledi. Onun kredi kartıyla alındı. Ben geri kalan 2500 doları 200-300 dolarlık taksitlerle ödedim.

BABAM ZENGİN Zengin bir aileden gelmişiz. Kasetlerle, kitaplarla ne araba, ne ev, ne mülk almışız. Benim babam 25 sene önce 80 model Mercedes ve şoför koymuştur altıma.

VİLLA 125 BİN DOLAR Villa 650 bin dolara alınmıştır denilmektedir. Kesinlikle yalandır. Orası benim mülküm değildir. 340 metrekare dubleks daire 125 bin dolardı 3 sene evvel. Havuzu da çocukların dedesi yaptırdı. 2 milyon dolarlardan bahsediliyor. 2 milyon dolar veren olursa villayı hemen veririm.

JET-SKİ Jet-ski bir binek aletidir. Jet-Ski’ye binmedim demiyorum. Açıkta yüzeceğiz dediler ve bindik. Açıkta yüzdük. Fotoğraflar dönüşte çekildi.

PLAZMA TV YOK Evimde plazma televizyon olduğu yalandır. Anlatan evimi görmüş değildir. Vaaz CD’lerini ve çeşitli dersleri izlemek için küçük bir TV’miz var. Televizyon haram demedim.

ATATÜRK Atatürk Kur’an eğitimlerini izin vermişti. Atatürk Kur’an iyi anlaşılsın diye para vererek Elmalılı Hamdi Yazır’ın tefsirini yazdırmıştır. Atatürk’ü her yönden ele almak gerek.

Kuran’da yalan kesinlikle yasak

KURAN-ı Kerim, yalan söylemeyi kesinlikle yasaklıyor. Hz. Muhammed, Müslümanlar’a "Senden bir şey isterim yalan söyleme" diyor.


Kuran’da yalanla ilgili bazı ayetler şunlar:

AL-İ İMRAN (61) Allah’ın laneti yalancıların üzerine olsun!

TEVBE (77) Allah’a verdikleri sözü tutmadıkları ve yalan söyledikleri için o da kalplerine, kendisiyle karşılaşacakları güne kadar (sürecek) bir nifak soktu.

NAHL (105) Yalanı, ancak Allah’ın ayetlerine inanmayanlar uydurur. İşte onlar, Yalancıların ta kendileridir.

BAKARA (10) Kalplerinde münafıklıktan kaynaklanan bir hastalık vardır. Allah da onların hastalıklarını artırmıştır. Söyledikleri yalana karşılık da onlara elem dolu bir azap vardır.

İşte Hoca’nın gittiği şov

3-5 Kasım 2005 tarihlerine rastlayan Ramazan Bayramı’nda Cüppeli Ahmet, ailesi ve eski müridi Tunus’a gitti. Tur grubunda Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Sedef Altuntaş ve annesi İffet Erkuvan da bulunuyordu. Tur programında, göbeği açık dansözlerin sahne aldığı ’Tunus Gecesi’ de vardı. Cüppeli Ahmet burada dansöz seyrettiği iddiaları için "Külliyen yalan. Berberi kıyafetlerle gösteri yaptı erkekler. Program bitince çıktık. Dansöz seyretmedim" dedi.

Cüppe düştü kel göründü!..

Hoca hoca, insan Müslüman olabilir, Hıristiyan olabilir, Budist olabilir ama önce mert, dürüst olur.

O fotoğraf makinesine cin girmiştir, Ahmet-i Hoca-i hazretleri öyle şey yapmaz.

Resimdeki bikinili kim merak ettim, Hoca’ya göz zinası haram değil galiba?

Peki Hoca, niye Suudi Arabistan’a ya da İran’a gitmedin de, elin ecnebi memleketi Malta’ya gittin?

Cüppe düştü kel göründü!

Sen değil miydin Yalova’ya, Adapazarı’na "Fuhuş yuvası" diyen? Sen değil miydin "Allah arada bir toprağı sallamaya devam etsin, iyi oluyor insanlar maddi heveslerinin yanında arada dinlerini de hatırlamış oluyor" diye vaaz veren? Bu yaptıkların ne peki?
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 02:31

İLGİLİ HABERLER