Asayiş
  • 21.10.2009 01:30

DERS ALINACAK 2 TECAVÜZ!..

1- Gecenin kör karanlığında Beyoğlu’na eğlenmeye ve içmeye giden 17 yaşındaki liseli önce barın işletmecisinin, ardından da bindiği taksinin şoförünün tecavüzüne uğradı! 

2- Dul kadın, kocasına dönünce; kamyoncu komşusuyla ilişkisini bitirmek istedi. Fakat seviştikleri odaya kamera koyan kamyoncu, görüntüleri kullanıp kadına 7 ay tecavüz etti!

Henüz lise öğrencisi olan 17 yaşındaki B.U., daha önce de tecavüz olaylarına sahne olan Beyoğlu’ndaki İmam Adnan Sokak’taki bir bara tek başına eğlenmeye gitti. Bu sırada kendisini bar işletmecisi olarak tanıtan 32 yaşındaki Ali B. liselinin yanına yaklaştı ve “Çok gürültü var sohbet için alt kata geçelim” teklifinde bulundu. İddiaya göre Ali B. burada liseliye tecavüz etti. Çığlıklarını yüksek sesli müzik nedeniyle kimseye duyuramayan liseli, saatlerce tecavüze uğradı.

İki zanlı da serbest bırakıldı

Daha sonra Ali B. liseliyi, güvenlik görevlisi vasıtasıyla taksiye bindirtti. Taksiye binen B.U. alkollün etkisiyle takside uykuya daldı. Bunu fırsat bilen taksici Gökhan G.(35) da Zeytinburnu Mezarlığı’na götürerek liseliye tecavüz etti. Liseli B.U. yaşadığı tecavüz olaylarının ardından Beyoğlu polisine sığındı. Polisleri iki tecavüzcüyü gözaltına aldı. Ali B. ve Gökhan G. tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.


Diğer derslik tecavüz ise Bursa’da yaşandı... Bir süre önce eşinden ayrılan 1 çocuk annesi ev kadını T.M. (31), komşusu olan kamyon şoförü Ö.K. (36) ile birlikte oldu. Zanlı Ö.K. ilişki sırasında odaya gizli kamera koyarak bütün görüntüleri kaydetti. İddiaya göre zanlı, daha sonra eşiyle barışarak evine dönen T.M. ile görüntüleri akrabalarına yollayacağını ve internette yayacağını söyleyip tehdit ederek 7 ay boyunca birlikte oldu. Zanlının şantajlarından bıkan T.M. ise yanına giderek artık birlikte olmayı istemediğini ve şantaja son vermesini istedi. Reddedilince sinirlenen zanlı, görüntüleri T.M.’nin kaynına göndererek genç kadını dövmeye başladı. Zanlı, ağır şekilde dayak atıp tecavüz ettiği T.M.’yi evden attı. Kamyon şoförü, “şantaj, darp ve tecavüz” suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Uzmanlar uyarıyor

Son dönemde artah tecavüz olayları üzerine konuşan uzmanlar, özellikle genç kızları uyarıyor. Yardım bahanesiyle veya benzeri yollarla yanlarına yaklaşan adamlara dikkat etmeleri konusunda uyarıyorlar.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 14:30

İLGİLİ HABERLER