Asayiş
  • 20.6.2012 01:15

Evden kaçan kıza bayıltana kadar tecavüz ettiler

Macera için evden kaçan 16 yaşındaki kızın bayına gelmedik kalmadı.Evlerine götürdükleri kıza zorla tecavüz eden iki arkadaş, sabaha kadar tecavüzü sürdürdü.Tecavüz sonucunda bayılan genç kız, kaçarak ailesine sığındı.
Ankara'da evden kaçan lise öğrencisi 16 yaşındaki S.G.'ye defalarca tecavüz ettiği öne sürülen Mehmet T. ile arkadaşı Murat Y. gözaltına alındı.

Altındağ ilçesinde ailesiyle tartışan S.G., evi terk etti. S.G. daha önce tanıştığı Mehmet T. ve Murat Y. ile buluştu. İki şüpheli S.G.’yi alarak randevuevi olarak kullanılan bir eve götürdü.

Burada S.G.’ye hediyeler alan iki arkadaş, daha sonra taciz etmeye başladı. Mehmet T., bir akşam S.G.’nin odasına girerek birlikte olmak istediğini söyledi.

S.G. bunu kabul etmemesine rağmen Mehmet T., S.G. ile zorla ilişkiye girdi. S.G.’ye defalarca tecavüz eden Mehmet T., ayrıca S.G. ile ters ilişkiye de girdi.

Bu arada Mehmet T.’den sonra arkadaşı Murat Y. de S.G.’ye defalarca tecavüz etti. İki arkadaşın tecavüzüne uğrayan S.G., tutulduğu evden kaçarak ailesine döndü.

EVE DÖNÜP AİLESİNE HERŞEYİ ANLATTI

Evine dönen S.G., başından geçenleri ailesine anlattı. Bunun üzerine aile polise giderek şikayette bulundu. Hastanede kontrolden geçirilen S.G.’nin defalarca tecavüze uğradığı ve ters ilişkiye de maruz kaldığı ortaya çıktı.

S.G.’nin ifadesi doğrultusunda harekete geçen polis ekipleri, Mehmet T. ile Murat Y.’yi gözaltına aldı.

"BAKİREYİM’ DEDİM, YALVARDIM DİNLEMEDİLER"

Çocuk psikoloğu gözetiminde polise ifade veren S.G., Mehmet ve Murat ile daha önce tanıştığını belirterek, şunları anlattı: "Evden ayrılmıştım, kalacak yerim yoktu. Onlar ’bizde kalabilirsin’ dedi. İlk günlerde bana çok iyi davrandılar. Sonra birgün Mehmet odama girerek benimle birlikte olmak istedi.

’Bakireyim’ dedim ve yalvardım. Ama dinlemedi. Zorla birlikte oldu. Benimle ters ilişkiye de girdi. Mehmet odadan çıktıktan sonra arkadaşı da gelip bana tecavüz etti.

Bayılmıştım, kendime geldiğimde evden kaçtım. İkisinden de şikayetçiyim." Gözaltına alınan Mehmet T. ile Murat Y. ise ifadelerinde S.G. ile kendi isteğiyle birlikte olduklarını öne sürdü.

 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 17:14

İLGİLİ HABERLER