Spor
  • 16.6.2005 00:07

GALATASARAY : HEM RİBERY HEM DE MARSİLYA İNTİHAR ETTİ

Franck Ribery'in Marsilya'yla sözleşme imzalamasının ardından Galatasaray'da ilk açıklamayı sportif direktör Bülent Tulun yaptı.. "Marsilya kulübü, Franck Ribery ve menajeri intahar etmiştir" diyen Tulun, olacak her şeyin G.Saray lehine gelişeceğini söyledi..

Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun, Franck Ribery'in Marsilya ile sözleşme imzalaması ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. İşte Tulun'un konu ile ilgili sözleri:
"Ribery’in bonservis bedeli ödenmiştir ve Galatasaray’dan hiç bir alacağı yoktur. Oyuncunun parasıyla ödemeleriyle ilgili tüm imzaları bütün banka makbuzları bizim elimizdedir. Böyle bir imzayı atmakla Marsilya kulübü, Franck Ribery ve menajeri intahar etmiştir. Ribey’in sözleşmesi çok açıktır. 3 sene zarfında isteyen herhangi kulüp Galatasaray’a 10 milyon Euro ödeyip Ribery’i alabilir. Bize sormasına dahi gerek yok."
"Biz FIFA’ya bu konuyu belgelerle detaylı bir şekilde bildirdik. Bundan sonra olacak her şey Galatasaray’ın lehine olacak."

Ribery ile görüşmediklerini ve kandırılmış bir futbolcu olduğunu söyleyen Tulun, 'Ribery’in Galatasaray’a dönmesi söz konusu olabilir mi?' şeklindeki soruya "Hayır Galatasaray’ın 10 milyon Euro alma şansı olacak. Böyle bir dengesizliği yapan kontratlı bir futbolcunun artık burada nasıl bir tavır göreceğini kamuoyunun takdirine sunuyorum. Sonuç olarak 2 seçenek var; ya bize 10 milyon Euro ödeyecekler yada futbolcumuzu geri verecekler. Futbolcumuzu geri vermeleri halinde de bir takım yükümlülüklerden kurtulamayacaklar. Çünkü FIFA’nın ağır suç dediği mukaveleli bir futbolcuyla kulübünün izni olmadan görüşme suçunu işlediler. Bu konuda da başvurularımız yaptık."
"Ortada çok açık çok net bir olay var, bu kadar profesyonel bir kulübün böyle bir hatayı nasıl yaptığını anlamak mümkün değil. Belki de imzayı attırdıktan sonra dönüşleri olmadı ve gelip bizimle masaya oturmaya çalışacaklar. Bu konuda yönetim kurulu karar verecek" dedi.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:21

İLGİLİ HABERLER