Asayiş
  • 19.1.2010 15:00

GECE 5 ERKEKLE GRUP SEKSİ YAPAN KADIN SABAH KARAKOLA KOŞTU

Antalya'da dün akşam 5 erkekle grup seks yapan Rus kadın, sabah parasını alamayınca görüntülerin kaydedildiği kamera ve cep telefonunu çalıp karakola koştu. Zorla alıkonulup grup sekse zorlandığını söyleyen kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan 5 erkek serbest bırakıldı.


25 yaşındaki Valeria R., para karşılığı ilişkiye girmek için H.Y. ile gecelik 350 lira karşılığında anlaştı. Valeria R., gittiği evde H.Y.'nin 4 arkadaşının daha olduğunu gördü. Evde bulunan N.Ü., R.B., B.Y., ve H.S. kadına grup seks yapmayı önerdi. Valeria R. bu isteği önce reddetti, sonra 1000 lira önerilmesi üzerine kabul etti. Kadınla grup seks yapan 5 arkadaş, ilişkiyi video kamera ve ayrıca bir cep telefonu kamerasıyla da kaydetti. Sabaha karşı Valeria R., kendisine önerilen parayı istedi. Ancak, evdekiler bunu kabul etmedi. 5 kişinin uyuduğu sırada Valeria R. grup seksin görüntülendiği kamera ile evdekilerden birine ait cep telefonunu alarak gizlice çıktı ve polis merkezine başvurdu. Rus kadın, zorla alınkonulduğunu ve grup sekse zorlandığını iddia etti. Polis olayla ilgili soruşturma başlatarak görüntüleri inceledi. Görüntülerde kadının 5 erkekle aynı anda ilişkiye girdiği açıkça görüldüğü belirlendi. Ancak kadının zorlandığına dair ayrıntı tespit edilemedi.


Şüpheliler H.Y., N.Ü., R.B., B.Y. ve H.Ç. yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler, zorla ilişkiye girmediklerini, kadının isteği doğrultusunda grup seks yaptıklarını ve bu görüntüleri daha sonra birlikte izlemek için kaydettiklerini söyledi. 5 arkadaş, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Rus kadın Valeria R., ise sınırdışı edilmek üzere Yabancılar Şubesi ekiplerine teslim edildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 11:04

İLGİLİ HABERLER