Yaşam
  • 18.8.2004 02:15

GÖNÜL YAZAR'IN ABLASI 74 YAŞINDA BOŞANDI

Tanınmış şarkıcı Gönül Yazar’ın eniştesi 81 yaşındaki Aziz Özkahraman, şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle dava açtığı 74 yaşındaki eşi Belma Özkahraman’dan boşandı.

Hakimin aylık 1 milyar 250 milyon lira nafaka bağladığı Belma Özkahraman, 53 yıldır birlikte yaşadığı eşinin bir başka kadın yüzünden kendisinden boşandığını öne sürdü.

Manisa’nın gayrimenkul zenginlerinden olan Aziz Özkahraman bir yıl önce İzmir 2’nci Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtı. Dilekçesinde eşinin kendisine kötü davrandığını ve başka kadınla ilişkisi olduğu yolunda iftira attığını belirten Aziz Özkahraman, ‘Yakın akrabam olan bir kadınla yaşadığım iftirasını attı. Evliliğimiz çekilmez hale geldi’ dedi. 74 yaşındaki Belma Özkahraman ise, 1951 yılından beri birlikte yaşadığı Aziz Özkahraman ile 1975 yılında evlendiğini belirterek, avukatı Erdoğan Öztürker aracılığıyla verdiği dilekçede, şöyle dedi: ‘Kocam, G. yüzünden evi terketti ve benden boşanmak için dava açtı. Boşanmayı asla istemezdim, ama artık birlikte olmamız imkánsız.’

Tanık olarak gösterilen Gönül Yazar da İstanbul’dan talimatla verdiği ifadesinde, ‘Eniştemi adı geçen kadınla İstanbul’da birlikte gördüm. Beraber yaşadıklarını biliyordum. Ablamın yuvası yıkılmasın diye ona söylemedim’ dedi.  

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:46

İLGİLİ HABERLER