Medya
  • 7.7.2012 09:01

Hande Ataizi'ne canlı yayında ağır sözler!..

Ekranların sevilen yarışma programı 'Benzemez Kimse Sana'nın dün yayımlanan yeni bölümüne Seyfi Dursunoğlu damgasını vurdu.

Dün akşam Star TV'de yayınlanan 'Benzemez Kimse Sana' adlı yarışmada komik bir an yaşandı. Seyfi Dursunoğlu, Hande Ataizi'ne takılarak 'Karı Amerikalı'yla yatıp kalkıyor ya, her şeyin Amerikancısını istiyor' dedi
 

Koltuğuna oturmak için sahnede ağır bir şekilde yürüyerek koltuğuna oturan Seyfi Dursunoğlu önce büyük bir alkış aldı sonra diğer juri üyelerinin hedefi oldu.
Koltuğuna oturduktan sonra tekrar sahneye çıkarak 'Erol'un şarkısını daha çok alkışladınız, bunu gördüm ama sinirlenmedim' diyerek sitem etti. Sahnedeki yerini alan Dursunoğlu, bir şarkı söyleyeceğini ileterek seyircilerden tempo tutmalarını istedi.
Hande Ataizi tam o sırada Seyfi Dursunoğlu'na sataşarak 'Seyfi Bey sahneye Kurtlar Vadisi Pusu gibi geldiniz, hayırdır?' dedi. Dursunoğlu ise 'Ne gibi geleyim istiyorsun?' diye karşılık verdi. Ataizi, 'Ne bileyim, 'I Always Love You' pek olmadı arka fon şarkısında' dedi. Dursunoğlu, Ataizi'nin bu sözlerine karşılık olarak 'Karı Amerikalıyla yatıp kalkıyor ya artık her şeyin Amerikancısını istiyor' diye takıldı. Erol Evgin de ortamı yumuşatmak için Seyfi Dursunoğlu'nu Baba filmindeki rolüyle büyük beğeni toplayan Marlon Brando'ya benzetti.

 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:53

İLGİLİ HABERLER