Gündem
  • 26.10.2004 05:18

İBRAHİM TATLISES'LE İLİŞKİSİNİN BİTTİĞİNİ AÇIKLAYAN ASENA EVLENDİ Mİ?

Ünlü oryantal Asena dört yıldır birlikte olduğu İbrahim Tatılses’le ilişkisinin bittiğini dün avukatıyla birlikte basın toplantısı düzenleyerek açıkladı. Asena, ‘İbrahim beyle dört senelik bir ilişki yaşadık, artık yaşayabilecek hiçbir şey kalmadı. Herşeye nokta koymak için bu basın toplantısını düzenledim. Benim Tatlıses’le olan dört yıllık ilişkim bitmiştir’ dedi. Asena, şu açıklamalarda bulundu:

‘İbrahim Tatlıses’le bir karı-kocanın yaşayabileceği herşeyi yaşadık. Birbirimize verdiğimiz süreler de bitti. Bu ilişkinin devam etmesi imkansızdı. O zamanlar beş-on gün ayrı yaşardık, sekiz ay oldu farkına varın artık. Bu ilişkide güzel günlerim de oldu ama bir o kadar da acı günlerim oldu. Bunları tartıya koyduğum zaman bu kararı almama sebep olacak şeyler çıktı. İbrahim beyin gözyaşları beni etkilemiyor. İnanmıyorum çünkü. Ona hiçbir zaman saygısızlık etmedim. Bedelini de ama iyi ama kötü bir şekilde ödedim. Neler yapacağımı 2005’te göreceksiniz. Ama bir tüyo verebilirim. Bir otelde halkla ilişkiler yapacağım.’

Asena, ‘Hayatınızda başka biri mi var’ sorusuna ise, ‘Ben genç ve bekar bir kadınım. En doğal hakkım. Ben de zamanı geldiğinde evleneceğim. Biri var ya da yok. Yorumda bulunmuyorum. Ne evet ne hayır, yorum yok’ yanıtını verdi.

Asena’nın basın toplantısında, sol eline taktığı alyans benzeri yüzük dikkat çekti. Bu yüzük ‘Asena evlendi mi?’ yorumlarına yol açtı.
<>< gazetecilere="" yakını="">
BASIN toplantısında Tatlıses’e yakınlığı ile bilinen ve kendi grubunda çalışan bazı gazeteciler ise, ‘Buralara gelmenizde Tatlıses’in payı olmadı mı?’, ‘Bu ilişkide nankörlük söz konusu mu’ şeklinde sorular yönelttiler. Bu sorular Asena’yı kızdırdı. Asena, ‘İbrahim Tatlıses olmasa da ben buralara gelecektim. Bir insan işini iyi yapıyorsa ya bugün ya da yarın hak ettiği yere mutlaka gelecektir. Benimki biraz hızlı oldu’ dedi.  

Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:09

İLGİLİ HABERLER