Yaşam
  • 19.6.2005 02:37

İNGİLİZ ANNE 11 AYLIK, 2 VE 4 YAŞINDAKİ 3 ÇOCUĞUNU EVDE BIRAKIP TÜRK SEVGİLİSİNİ GÖRMEK İÇİN MARMARİS'E GİTTİ

İngiliz anne Kelly-Ann Piggford, beş yaşından küçük 3 çocuğunu 15 yaşındaki bakıcı kıza bırakıp Marmaris’e tatile gitti. Polis, anneyi sorgulamak için Türkiye’den dönmesini bekliyor. Piggford’un, bugün ülkesine döneceği belirtildi.

Durham’da yaşayan 23 yaşındaki işsiz anne Piggford, kızları Stevie (2), Shauna (4) ve 11 aylık oğlu Michael’ı öğrenci olan komşusu Kayleigh Lowe ile 20 yaşındaki erkek kardeşi Daniel’e emanet edip tatilde tanıştığı Türk sevgilisiyle beraber olmak için Marmaris’e uçtu. Olayın ortaya çıkması üzerine sosyal hizmetler görevlileri geçen salı günü eve baskın yapıp, çocukları alıp götürdüler. Duruma çok sinirlenen bakıcı Kayleigh Lowe’ın görevlilere tepki gösterdiği ve çocukları vermek istemediği belirtildi.

Komşuları, Piggford’un Türk sevgilisiyle tatil yapmak için çocuklarını 15 yaşındaki bir kıza bırakmasını ‘sorumsuz bir davranış’ olarak nitelediler. Genç kadının çocuklarının babası ayrıldığı Mel Jenkinson ile Marmaris’e gitmeden önce tartıştığı ve onu dinlemediği de bildirildi. İngiltere’ye dönmesi beklenen anne Piggford, polis tarafından sorgulanacak ve büyük bir olasılıkla ihmalkarlık suçundan tutuklanacak.

Geçen aralık ayında, 6 ve 12 yaşlarındaki çocuklarını evde yalnız bırakıp sevgilisiyle İspanya’ya tatile giden bir anne, 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.  

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:22

İLGİLİ HABERLER