Gündem
  • 5.7.2008 09:37

İSRAİLLİ MANKENLERİN KISKANÇLIK KRİZİ SETİ KARIŞTIRDI!

İsrail ve Venezuellalı top modellerin de aralarında bulunduğu 16 mankenle klip çeken Alişan, ummadığı bir krizle karşılaştı.
Fantezi müziğin ünlü sanatçısı Alişan, "Sevgilerimle" adlı albümündeki "aşkın Vurduğu Yerden" adlı şarkısına, geçtiğimiz günlerde bir klip çekti. Dünyanın çeşitli ülkelerinden mankenlerin aralarında bulunduğu 16 güzelin eşlik ettiği Alişan, çekimler başladıktan sonra yaşanan kıskançlık kriziyle neye uğradığını şaşırdı.
Klipte rol alan 16 manken arasında bulunan ve dünyaca ünlü top model Tyra Banks'in Next Top Model programının birincisi olan İsrailli manken Niral Karantinji, 2007 Venezuella güzeli Arlis Alvarado'yla daha fazla ilgilenilmesi üzerine kıskançlık krizine girdi. İsrailli güzel, Alişan'ın Venezuella güzeline daha fazla ilgi gösterdiğini söyleyerek seti terk etmek istedi.
Yönetmen Tamer Aydoğdu'nun yatıştırması ile olaya tatlıya bağlanırken Alişan klip boyunca Venezuella güzelini İstanbul'da birkaç gün daha kalması için ikna etmeye çalıştı. Alvarado'dan etkilendiğini yönetmene Tamer Aydoğduya itiraf eden Alişan "Uzun bir süredir hiç kimseden bu kadar etkilenmedim" diyerek herkesi şaşırttı.

İsrailli manken Niral Karantinji (yeşil elbiseli), Venezuella güzeli Arlis Alvarado'yu (mavi elbiseli) kıskandı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:06

İLGİLİ HABERLER