Gündem
  • 1.5.2005 01:01

İŞTE ERBİL'İN DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI!..

ELVAN UYSAL
ROMA (İHA) - 2 yıl önce tatile geldiği İtalya'nın başkenti Roma'da, 'Kaçiş Sendromu'nun nüksetmesiyle zor günler geçiren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bu kez aynı şehre mutlu bir olay için döndü. Mehmet Ali Erbil ve Tuğba Coşkun, Türkiye Roma Büyükelçiliği'nde yıldırım nikahıyla evlendi.


Dün akşam özel bir uçakla Roma'ya gelen çift, bugün Türkiye saatiyle 16.15'te "evet" dedi. Nikah töreninde Tuğba Coşkun, 1920'li yılların Jazz Age modasını çağrıstıran iki parçalı elbisesi ve şapkasıyla dikkat çekti. Erbil ve Coşkun, nikaha taksiyle geldi. 15 dakika gecikmeli gelen çiftin nikahı da geç başladı. Elçilik görevlileri, yeni evlilerin onuruna şampanya patlatırken, nikah ve şampanya ikramı 45 dakika içinde tamamlandı.


Çiftin nikahını Konsolos Hüseyin Doğan kıyarken, Erbil'in şahitliğini Ertan Ertekin, Tuğba Coşkun'un şahitliğini ise Seda Sayan yaptı. Nikaha, Türkiye Roma Büyükelçisi Uğur Ziyal da katıldı.


Erbil, nikah töreninde yaptığı açıklamada, 2 yıl önce Roma'da geçirdiği hayati tehlikeyi hatırlatarak, "O zamanlar arkadaştık. Tuğba, hastalığım sırasında sürekli başımdaydı. Bu olay, arkadaşlığımızı farklı bir boyuta taşıdı" dedi. Erbil, ilişkilerinde bir kilometre taşı olan Roma şehrinde evlenmeyi seçtiklerini ifade ederek, "Bu kez güzel bir olay için geldik" dedi. Erbil ve Coşkun'un, yoğun programları nedeniyle balayına çıkamayacakları öğrenilirken, daha sonra İstanbul'da bir düğün yapacakları açıklandı. Erbil, İstanbul'da yapılacak düğüne, İstanbul Başkonsolosu Luciano Pezzotti'nin yardımlarıyla, 60'lı -70'li yıllarda romantik şarkılarıyla dünyayı duygulandıran İtalyan şarkıcı Peppino di Caprio'nun da geleceğini belirtti.

 

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:00

İLGİLİ HABERLER