Yaşam
  • 25.10.2006 16:19

İŞTE YOU TUBE'DA EN ÇOK TIKLANANLAR!..

ANKARA - Dünyanın en popüler video paylaşım sitesi You Tube'de, siyasetten sanata pek çok ünlünün eski görüntüleri yer alıyor.


Geçtiğimiz günlerde 1.6 milyar dolara Google tarafından satın alınan You Tube internet sitesinde pek çok ünlünün eski görüntülerini bulmak mümkün.

Sitenin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili bölümünde Yüksel Türkiyem, AK Parti 4 yaşında, Başbakan Erdoğan attan düşerken, Erdoğan'ın çiftçiye nasihat etmesi gibi birçok görüntü yer alıyor. Erdoğan'ın attan düşme görüntüsü yoğun ilgi görürken, izleyiciler 65 raiting ile bu görüntüyü birinci seçti. MHP eski Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in cenaze görüntüsü, şovmen Cem Yılmaz'ın programları, komedi sanatçısı Kemal Sunal, Şener Şen ve birçok ünlünün eski filmleri bu sitede yer alıyor.


You Tube internet sitesinde Cem Yılmaz 265 raiting ile ilk sırada yer alıyor. Sitede ayrıca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i tıklayanlar Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Kuğulupark'ta yaptığı alt geçitte yer alan 'Tecavüz minimum düzeyde' görüntüsünü izliyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 02:09

İLGİLİ HABERLER