Asayiş
  • 8.6.2007 16:25

İZMİR GENELEVİNDE CİNAYET!...

 İZMİR'in Yenişehir semtindeki genelevde çalışan ve kendisinden ayrılmak isteyen 35 yaşındaki Gurbet Bal'ı, başka bir erkekle aşk yaşadığını düşünerek bıçaklayıp öldüren 39 yaşındaki Kayhan Gümüş'ün, 11 yıl öncede resmi nikahlı eşi Pervin Metin'i yine başka bir erkekle ilişkisi olduğunu düşünerek 10 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü, 20 yıl ceza almasına rağmen 4 yıl cezaevinde yatıp afla serbest bırakıldığı ortaya çıktı. Gümüş ifadesinde “Beni aldattıklarını düşündüğüm an, onları öldürmeyi istiyorum'' dedi.
      Dün saat 14.00 sıralarında 1225 sokaktaki İzmir Genelevi'nde 25 numaradaki evde meydana gelen olayda, işsiz olan Kayhan Gümüş, 4 yıldır aşk yaşadığı Gurbet Bal'ın kendisinden ayrılmaya karar vermesi üzerine, yanına gitti. Kendisiyle görüşme isteğini kabul etmeyen Gurbet Bal'ın, müşterisiyle odasına çekilmesinin ardından Kayhan Gümüş, dışarıda beklemeye başladı.
     
     ALDATTIĞINI DÜŞÜNEREK BIÇAKLADI
      Yaklaşık 30 dakika sonra odadan çıkan Gurbet Bal'ın müterisini göndermesinin ardından tekrar yanına giden Kayhan Gümüş, ikinci kez reddedildi. Genç kadının kendisini başka bir erkekle aşk yaşayarak aldattığını düşünen Gümüş, “Seni benden başka kimse sevemez, seni de kimseye yar etmem'' diye bağırdıktan sonra yanında bulunan bıçakla saldırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Gurbet Bal, kurtarılamadı. Gümüş ise gözaltına alındı.
     
     EŞİNİ DE ÖLDÜRMÜŞ
      Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen zanlı Kayhan Gümüş'ün daha önce de cinayet işlediği ortaya çıktı. Gümüş'ün 1996 yılının Kasım ayında kendisini başka erkeklerle aldattığını düşündüğü 21 yaşındaki resmi nikahlı 4 yıllık eşi Pervin Gümüş'le tartıştığı, ardından 10 bıçak darbesiyle öldürdüğü belirlendi. Yargılanmasının ardından 20 yıl hapis cezasına çarptırılan Gümüş'ün 4 yıl cezaevinde kaldıktan sonra aftan yararlanarak serbest kaldığı saptandı.
     
     DOĞUM GÜNÜNÜ DE KUTLAMAK İSTEMİŞ
      Cezaevinden 2000 yılında çıkan Kayhan Gümüş'ün, 2001 yılında da Gurbet Bal'la birlikte yaşamaya başladığı, genç kadının Aydın'daki geneleve gitmesinin ardından bu ile taşındığı, daha sonra yine Bal'la birlikte İzmir'e taşındığı belirlendi. Gümüş'ün yaklaşık 1.5 ay önce kendisinden ayrılmaya karar veren Gurbet Bal'la yeniden bir araya gelmeye çalıştığı, 4 Haziran'daki kendi doğum günü için barışma umuduyla sürpriz parti hazırladığı, ancak genç kadının bu kutlamaya katılmadığı belirtildi. Gümüş hakkındaki yasal işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

 


 

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 18:19

İLGİLİ HABERLER