Asayiş
  • 28.12.2006 07:40

KAMERALI TELEFONDAN TECAVÜZ VE TACİZ GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI!..

SAMSUN’da, Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencisi 21 yaşındaki S.Ö.’ye, kendini doğaüstü güçleri olan biri olarak tanıtıp, kahvesine ilaç koyup uyuttuktan sonra tacizde bulunduğu ileri sürülen 47 yaşındaki İ. Ö.’nün Ahlak Bürosu’ndaki sorgulaması devam ediyor. İ. Ö.’nün kameralı cep telefonuna el koyan polisler, yaptıkları incelemede 7 farklı kişiye ait görüntü ve fotoğraf tespit etti.

Çekimleri kendi yapmış

İ. Ö. tarafından değişik zamanlarda çekilen görüntülerin birinde ise 15 yaşından küçük bir erkek çocuğa yapılan taciz görüntüleri dikkat çekti. Diğer 6 kayıtta ise Ö.’nün genç kızlara yaptığı taciz ve tecavüz görüntülerinin yer aldığı belirtildi. Yapılan incelemelerde ise görüntülerde yer alan 7 kişinin uyuşturucu nitelikli bir madde verilerek kendinden geçtikleri ve yarı uyur halde oldukları tespit edildi. İ. Ö.’ye yardım ettiği iddiasıyla gözaltına alınan üniversite öğrencisi L. Ç.’nin de sorgusu sürüyor. Polis cep telefonunda yer alan kayıtlardaki kişilerin kimliklerini tespit etmek amacıyla diğer illerin Emniyet Müdürlükleri’nden yardım istedi.

Şantajla para da almış

İ. Ö. hakkında Isparta’da 4 kişinin aynı iddialarla şikáyetçi olduğu belirlenirken, şüphelinin bir genç kıza, çektiği görüntülerle şantajda bulunarak 60 bin YTL’sini aldığı ileri sürüldü. İ.Ö. ve L. Ç., sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.
 
/İsmail AKDUMAN, DHA, Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:20

İLGİLİ HABERLER