Yaşam
  • 10.2.2007 15:49

KAYSERİ'DE TALEP PATLAMASI NEDENİYLE İKİNCİ EROTİK SHOP AÇILDI

SEDAT KAHRAMAN
KAYSERİ - Kayseri'de ikinci cinsel sağlık ürünleri mağazası düzenlenen törenle açıldı.
Yaklaşık 4 yıl önce açılan ve tartışmalara neden olan 'Fantezi Dünyası' isimli cinsel sağlık ürünleri mağazasının ikinci şubesi de hizmete açıldı.


Yoğun talep üzerine Fantezi Dünyası Erotik Shop'un ikinci şubesini açtığını belirten işletme sahibi Sezai Karakaya, belediyelerle ruhsat sorunu yaşadığını söyledi. Vatandaşların ilgi göstermesi nedeniyle ikinci mağazanın açıldığını belirten Karakaya, belediyelerle herhangi bir sorun yaşanması durumunda 3 avukatının mahkeme yoluyla devreye gireceğini kaydetti. Cumhuriyet Mahallesi'nde açılan ikinci şube ile bir çok cinsel sağlık ürününü satışa sunduklarını dile getiren Sezai Karakaya, fotoğraf aracılığıyla istenilen şekilde şişme bebek üretildiğini vurguladı.


Açılışta, belediyeler ile yaşadığı işletme ruhtası konusuna da değinen Sezai Karakaya, "İlk açtığım mağaza için belediyelerle mahkemelik olmuştum. Ekmeğe ve suya ne kadar ihtiyacımız varsa, bunlara da ihtiyacımız var. Yaklaşık 4 yıl önce ilk şubeyi açtım. Burada insanların cinsel arzularını tatmin etmeye yönelik yapay malzemeler satılıyor" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:05

İLGİLİ HABERLER