Gündem
  • 1.11.2014 11:03

Kılıçdaroğlu ile Baykal'ın sürpriz buluşması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Genel Başkan ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile kahvaltıda bir araya geldi.Antalya Belek’te 3 günlük kampa giren CHP’de Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekilleri geceyi otelde geçirdi.  Antalya kampının ilk sabahında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eski Genel Başkan ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal birlikte kahvaltı yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Genel Başkan ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile kahvaltıda bir araya geldi. Bu kahvaltıyla 'Aralarında soğukluk var' söylentilerini de yalanlamış oldular.

Antalya Belek’teki Sirene Otel’de 3 günlük kampa giren CHP’de Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekilleri geceyi otelde geçirdi.  Antalya kampının ilk sabahında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eski Genel Başkan ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal birlikte kahvaltı yaptı.

CHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, partisinin TBMM Grubu 24. Dönem 5. Çalışma Toplantısı'na katılmak üzere Antalya'ya gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, konakladığı otelde, eski Genel Başkan Deniz Baykal ile kahvaltı yaptı.   

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:37

İLGİLİ HABERLER