Gündem
  • 20.6.2005 07:18

MEHMET ALİ ERBİL'İN DÜĞÜNÜNDEN DETAYLAR...

M. Ali Erbil ile eşi Tuğba Erbil, Sait Halim Paşa Yalısı’nda düğün yaptı. Çiftin, yalının merdivenlerde verdiği poz, Michael Douglas ile Catherine Zeta Jones’un pozunu çağrıştırdı.

30 Nisan’da Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği’nde nikah kıyarak evlenen Mehmet Ali Erbil (48) ile 4’üncü eşi Tuğba Erbil (26), önceki akşam da yakın dostları için Yeniköy’deki Sait Halim Paşa Yalısı’nda bir davet verdi.

Yalıdaki davete, çiftin Roma’daki nikahında şahitliğini yapan Seda Sayan’ın yanı sıra, Yılmaz Ulusoy, Abdullah-Selay Oğuz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Osman Yağmurdereli, Safiye Soyman, Ece Sükan, Sema Öztürk gibi ünlü isimler de katıldı. Tuğba-M. Ali Erbil çifti, ünlü modacı Ümit Ünal’ın hazırladığı gelinlik ve damatlık giydi. Sait Halim Paşa Yalısı’ndaki düğünlerine denizden Saltanat Kayığı ile gelen Erbil çiftine, kayıkta melek kıyafetleri giymiş çocuklar eşlik etti. Meleklerin arasından geçerek yalıya çıkan çift konukların alkışları arasında ilerlerken, tebrikleri kabul ettiler.

Erbil çifti, ünlü modacı Ümit Ünal’ın hazırladığı gelinlik ve damatlık giydi. Fotoğrafları ise, Zeynel Abidin çekti.

DÜĞÜNDEN İLGİNÇ NOTLAR

Seda Sayan sordu: Hangi eşim gelmiş

Düğüne hem Seda Sayan hem de eski eşi Gökhan Şükür davetliydi ancakçift karşılaşmadı. Seda Sayan, ‘Hangi eşim gelmiş’ diyerek espri yaptı ve ekledi: ‘Onun burada olduğundan bile haberim yok. Ben içeride onu görmedim.’

Bu son olsun artık takı yok

Arkadaşı M. Ali Erbil’i yalnız bırakmayan ünlü yapımcı Osman Yağmurdereli, ‘M. Ali’nin bütün düğünlerine katıldım. Bu akşam da bir takı taktım kendisine. Bu son artık, dördüncüyü taktım ama artık beşinciyi takmam’ dedi.

Nişanlımla aramız tatsız, kırgınım

Geceye yalnız katılan şarkıcı Safiye Soyman ise, ‘Yanımda her zaman nişanlımla görmeye alışıksınız ama bu gece yalnız geldim. Nişanlımla aramızda ufak bir tartışma yaşandı, biraz kırgınım ona’ dedi.

Balayı için ABD’ye gidecekler

Dördüncü kez nikah masasına oturan ünlü şovmen, davet sonrası eşiyle birlikte yalıda kaldı. Çift burada bir gece kaldıktan sonra Kıbrıs’a giderek TV çekimlerini katılacak ardından da yakın arkadaşları Seda Sayan ile birlikte balayı tatili için kısa bir Amerika turu yapacak.

:Mustafa Kızgınyürek - Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:23

İLGİLİ HABERLER