Yaşam
  • 26.1.2009 06:09

MUAZZEZ ERSOY : TAYYİP ERDOĞAN'A GENÇLİĞİNDE DE HAYRANDIM

İSTANBUL - - Türk müzik dünyasının sevilen ismi Muazzez Ersoy, uzun yıllar içinde yaşadığı büyük başarılar sonrasında kendisini Türkiye'ye olduğu kadar dünyaya da kanıtlamış bir isim... 

Nostalji Kraliçesi Muazzez Ersoy uzun süren suskunluğunu bozdu. Hayatına yön veren birçok sürprizi anlatan Ersoy, şöhret kapılarını açan ilginç olayı ve Başbakan Erdoğan ile ilgili görüşlerini Bugün gazetesine anlattı.
 
Kendisini meşhur eden olayın Saddam'ın Kuveyt'i işgal etmesi olduğunu söyleyen Ersoy, şöyle dedi: "İlk televizyon programım TRT'de yayınlanacaktı. Ancak, çekim günü Irak, Kuveyt'e girdi. Yayın günü de ABD Saddam'a saldırdı. Haber arasında şarkılarım yayınlandı. Herkes TRT'ye kilitlenmişti. Doğuş hikayem bu."
ERDOĞAN'A GENÇLİĞİNDE DE HAYRANDIM
Başbakan Erdoğan gibi kendisinin de Kasımpaşalı olduğunu hatırlatan usta yorumcu, şu ifadeleri kullandı: "Başbakanımız Kasımpaşalı. Ben de Kasımpaşalıyım. Kasımpaşa'nın bağrından ne güzel cevherler çıkıyor. Başbakanımızın ailesini tam olarak tanıyıp tanıyamadığımı hatırlamıyorum. Ama, Tayyip Bey'i Kasımpaşa'dan hatırlıyorum. Akşam dört buçuk beş gibi semtimizin delikanlılları bir köşede toplanır, sohbet ederdi. Yani orada gördüğümü anımsıyorum.
Başbakanımız o zamanda bugünkü gibiydi. Uzun boylu, yakışıklı, asil, kibar ve sevgi dolu. O köşede gençler toplandığı zaman çok tatlı koyu bir sohbete girerlerdi. O köşedeki gençlerin muhabbetinde hiçbir tartışma, huzursuzluk görmedim. Bir sevgi muhabbeti vardı. Hepsi de pırıl pırıl gençlerdi. Onlara kişiliklerine, duruşlarına hayrandım.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 01:50

İLGİLİ HABERLER