Gündem
  • 6.2.2013 13:58

"Öcalan Kürt değil, Ermeni"

“Mesele o Kadar Kolay ve Ucuz Değil” başlıklı yazısında “PKK terörü dıştan bir Kürt hareketi gibi görünür ama içten bir Kripto Ermeni, Pakraduni, Kripto Haçlı, Anadoluyu tekrar Hıristiyan yurdu yapma, Büyük Ermenistan hayalini gerçekleştirme hareketidir” diyen Eygi, PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ı kastederek “PKK oyununda çok önemli bir kişinin iki adı var. Biri Müslüman Kürt adı, öteki gizli ama asıl adı Artin…” diye yazdı.

Eygi ardından “Bu iddia doğru mudur? Doğruysa deşifre edilmelidir. Aksi takdirde silahlar susmaz” diye sordu.


Eygi’nin Milli Gazete’deki yazısı şöyle:

“Mesele o Kadar Kolay ve Ucuz Değil

PKK terörü biter mi?.. Bu kafayla, bu zihniyetle, bugünkü şartlar altında bitmez… Bitirtmezler… Bitirmeye kalkanı bitirirler…

Bitmesini istemiyor musun?.. Saçmalama, elbette istiyorum ama bendeniz gerçekçiyim, bitmeyeceğini, bitirtmeyeceklerini, bitirmeye kalkanı bitireceklerini görüyorum, seziyorum ve yazıyorum.

Niçin bitmez, birileri niçin bitirtmezler? Bakın, kanun ve tüzük maddeleri gibi çok açık ve seçik yazıyorum. Havanda laf dövmüyorum…

Birinci madde: PKK terörünün tozu dumanı içinde son otuz yıla yakın zaman içinde yüz milyarlarca dolarlık uyuşturucu ve silah kaçakçılığı yapılmıştır. Bir ara uyuşturucu helikopterlerle taşınmıştır. Birileri çok para kazanmış ve zengin olmuştur. Bunu bitirtmezler…

2’nci madde: PKK terörü dıştan bir Kürt hareketi gibi görünür ama içten bir Kripto Ermeni, Pakraduni, Kripto Haçlı, Anadoluyu tekrar Hıristiyan yurdu yapma, Büyük Ermenistan hayalini gerçekleştirme hareketidir. Bu işin arkasında Siyonizm, emperyalizm, sömürgecilik, beynemilel Derin Güçler vardır. Ermeniler Türkiyeden, bugünkü Ermenistanın dört veya beş misli toprak istemektedir. Terörü öyle kolay kolay bitirtmezler, bitmesine izin vermezler. Bitirmeye kalkanı bitirirler.

3. PKK bir Kürt hareketi olarak görülmeye devam edildiği müddetçe terör bitmez.

4. Bugün ülkemizde iki kimlikli en az bir milyon Hıristiyan ve yine en az bir milyon Yahudi vatandaşımız yaşamaktadır. PKK satrancını oynarken bunlar hesaba katılmazsa bu oyun kazanılamaz.

5. Çok önemli mevkilerde bulunan ve zahiren Müslüman görünen Pakraduniler ikili siyaset takip ediyor, tavşana kaç, tazıya tut diyor. Pakraduniler deşifre edilmeden bu terör bitmez.

6. PKK oyununda çok önemli bir kişinin iki adı var. Biri Müslüman Kürt adı, öteki gizli ama asıl adı Artin… Bu iddia doğru mudur? Doğruysa deşifre edilmelidir. Aksi takdirde silahlar susmaz.

7. AB, ABD, Siyonizm, Haçlılar, Evangelistler, emperyalistler Türkiye’yi parçalamaya ahd etmişlerdir. Onların planları bozulmadıkça satranç kazanılamaz.

İçimizdeki birileri bir kısım Kürtleri kışkırtıp dağa çıkartmak, isyan ettirmek, silaha sarılmalarına yol açmak için her türlü yanlış siyaseti olumsuz icraati ve zulmü yapmıştır.

Sadece PKK içinde değil, TC içinde de Kriptolar cirit atmaktadır.

PKK terörünün bitirilmesi ancak ve ancak İslamî çözüm ile mümkündür.

PKK’yı bitirecek İslamî çözüm nedir? Ana hatları nelerdir?

Böyle bir çözüm projesi hazırlanıp uygulanabilir mi? Yapılabilirlik şansı ne kadardır?

Türkler, Türkleşmişler, Kürt aydınları bu konularda neler düşünüyor. Ne gibi çare ve çözüm paketleri vardır?

Ve en önemli konu:

Ermeni meselesi halledilmeden PKK terörü bitmez.

İçimizdeki gizli Ermenileri, Pakradunileri, Yahudileri bilmeden, onları deşifre etmeden, onların muhalefet ve mukavemetini kırmadan bu işler halledilmez.

Şimdiye kadar kaç kere bu terörü bitirmek istediler ama bitirebildiler mi?

Birkaç çapulcu dediler de bitirebildiler mi?

Bu iş çok çapraşık, çok derin, çok girifttir… Pek kolay ve pek ucuza bitmez.”

İŞTE ÖCALAN’LA İLGİLİ O İDDİALAR
M. Şevket Eygi’nin işaret ettiği “Öcalan’ın Ermeni olduğu” iddiası, daha önce de pek çok kez gündeme gelmişti.


İşte Öcalan’la ilgili o iddialar:

“Abdullah Öcalan’ın babası aslında bir Ermenidir. Amara (Ömerli) Köyü, eski bir Ermeni yerleşim birimidir. Abdullah Öcalan’ın aile içindeki asıl adı “Artin Agopyan” dır. Ayrıca Abdullah Öcalan, Kürtçe de bilmiyor.

ÖCAL’IN ERMENİ OLDUĞUNU ORTAYA ATAN BİR ŞEHİT BABASI!
31 mayıs 1999 günkü duruşmada söz alan bir şehit babası!..
Başbağlar katliamında oğlunu kaybeden Ahmet Beşkardeş, Artin Agopyan’a hitaben, kırmanç (Kürt) ağzı ile “ez kırmanç im” diye başlayıp “sen Kürt değilsin, Ermenisin!.. Eger Kürt isen, ben şimdi seninle Kürtçe konuşuyorum, bana Kürtçe cevap ver!..” dedi!.. Ve tabii hiç bir cevap alamadı!..

ARAŞTIRMALAR NE SÖYLÜYOR?
Abdullah Öcalan’ın ailesinin yaşadığı Amara (Ömerli) köyü gerçekten de eski bir Ermeni köyü. Ancak köy halkı 1915 sürgününde Türkiye’den ayrılmamak için kimlik değiştirerek Kürtleşmiş. Köy halkı isimlerini ve dinlerini de değiştirmiş. Türkiye’de buna benzer onlarca köy var.

İDDİALAR YENİ DEĞİL!
Öcalan hakkında ortaya atılan iddialar yeni değil. Geçmişten günümüze birçok araştırmacı ve yazar Öcalan’ın Ermeni olduğunu söylüyor. Ancak bu güne kadar ne devlet ne de konuyla ilgisi olanlar bu iddiaları ne doğruladı ne de yalanladı…

YUSUF HALAÇOĞLU AÇIKLAMIŞTI!
Bugün MHP’den Milletvekili olan Türk Dil ve Tarih kurumu eski başkanı Yusuf Halaçoğlu da geçtiğimiz yıllarda PKK ve BDP’nin içinde çok sayıda Ermeni olduğunu ve Öcalan’ın da bir Ermeni olduğunu açıklamıştır. Halaçoğlu’nun yaptığı araştırmalarla sonradan Kürtleşen Ermeni Köyleri de tespit edilmişti.

ÖCALAN SOYADI NEREDEN GELİYOR!
Yine iddiaya göre Öcalan soyadı Ermeni tehcirinden sonra ailenin isteyerek aldığı bir soyadı. Tarihçiler ve araştırmacılar bu soyadının anlamını içinde barındırdığını ve bu ailenin tüm mücadelesinin de bu yolda olduğunu söylüyor. Zira Abdullah Öcalan’ın kardeşleri de PKK’lıdır.

NEDEN PKK?
1980′lerde Türkiye’de terör estiren Ermeni Terör örgütü Asala’nın dağılmasıyla birlikte Ermeni terörü kimlik değiştirdi ve PKK kuruldu. Türkiye’yi dışarıdan vurarak bir sonuca ulaşamayacağını anlayan Ermeniler Türkiye’nin iç meselelerini kaşıyarak bu amaçlarına ulaşmayı hedeflediler.

PKK’nın kurulduğu günden bu yana en çok desteği Ermenistan’dan aldığı açık. Öldürülen birçok teröristin ve hali hazırda Türkiye’de milletvekili olmuş ve PKK yöneticiliği yapan birçok kişinin de Ermeni olduğu ispatlandı. Yani PKK aslında bir Kürt örgütü değil, Kürtleri kullanarak Türkiye’yi bölmeye çalışan bir Ermeni örgütüdür.”

Habervaktim.com’un NOT’u: Geçtiğimiz ay Paris’te öldürülen PKK kurucularından Sakine Cansız da Ermeni kökenli çıkmıştı.

Habervaktim.com

Güncellenme Tarihi : 21.3.2016 11:48

İLGİLİ HABERLER