Medya
  • 23.5.2010 07:12

OĞUZ HAKSEVER'DEN CANLI YAYINDA ŞOK SÖZLER...

Oğuz Haksever canlı yayında olduğunu unuttu. Haksever: "Bu organizasyonu beceremeyen memleketi nasıl yönetecek."
Deniz Baykal'ın istifasıyla boşalan Genel Başkanlık için tek aday olan Kemal Kılıçdaroğlu ile gidilen kurultayda CHP'yi 2011 seçimlerine taşıyacak yeni yönetim belirlenecek. Atatürk Spor Salonu'nda başlayan kurultayda 1249 delege sandığa giderek oy kullanacak. Kurultayda delegelerin yüzde 20'sinin imzasını bulan ise genel başkanlık için aday olabilecek. Kurultayın ilk günü Genel Başkan, ikinci günü de Parti Meclisi seçilecek.

BU ORGANİZASYONU BECEREMEYEN..
CHP Kurultay'ı gazeteleri ve televizyonları kilitlemiş durumda. Bütün kanallar canlı yayın yarışında.. Elbette Bu yarış sırasında canlı yayın kazaları da oluyor. Talihsiz kazalardan biri NTV canlı yayını sırasında Oğuz Haksever'in başına geldi. NTV'nin deneyimli habercisi Haksever'in bir parti delegesiyle yaptığı konuşma canlı yayına yansıdı. Parti delegesine "Ülkeyi yönetmeye aday bir partinin, öncelikle kurultayda düzeni sağlaması gerekirdi. Müthiş bir izdiham ve organizasyon eksikliği var. Bu organizasyonu beceremeyen memleketi nasıl yönetecek" diyordu ki ses gitti.

AÇIKLAMAK BOYNUMUN BORCU
Olayın ardından canlı yayın sırasında tekrar açıklama yapma gereği duyan Haksever 'Bir partiliyle yaptığım konuşma canlı yayına yansımış. Bunun açıklamasını yapmak benim boynumun borcu. Yanlış anlaşılmış' diyerek olaya açıklık getirdi.

İKİNCİ GAF: KEPAZELİK
Oğuz Haksever bu açıklamalarının ardından ikinci gafını yaptı. NTV ekranlarından Kurultay'ı yorumlamaya devam eden Haksever ''kepazelik'' yorumunu yaptı. NTV yayını kesip geri geldi.

VİDEO İÇİN LÜTFEN LİNKİ TIKLAYINIZ...

 

 

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 07:33

İLGİLİ HABERLER