Gündem
  • 22.11.2005 02:08

ORHAN GENCEBAY NE ZAMAN EVLENDİ?

Orhan Gencebay’ın, Sevim Emre ile 32 yıl önce evlendiğini açıklaması, şaşkınlık yarattı. Çiftin yakın çevresi ikilinin evli olmadığını iddia etmesi üzerine görüştüğümüz Gencebay net bir açıklama yapmayarak, ‘Bu işi uzatmanın anlamı yok. Bizim gönül nikahımız var’ dedi.

Orhan Gencebay’ın Sabah Gazetesi’ne verdiği röportajda Sevim Emre ile 32 yıl önce evlendiğini açıklaması, şaşkınlık yarattı. Gencebay’ın 35 yıllık hayat arkadaşı Sevim Emre ile bunca yıldır evli olmasına rağmen bunu saklaması, evlilik cüzdanını da göstermek istememesi şüpheyle karşılandı. Sanat dünyasında kulaktan kulağa yayılan ‘Evlilik olmadı’ iddiası üzerine görüştüğümüz Orhan Gencebay, ne evliliği ne de evlilik tarihi konusunda herhangi bir bilgi verdi. Gencebay, ‘Evli olmadığınız iddia ediliyor’ sorumuza şöyle yanıt verdi: ‘Bu işi uzatmanın bir anlamı yok. Bizim gönül nikahımız var. Sevim benim yıllardır dünya ahiret karımdır, öyle de kalacaktır’ dedi. ‘Evlilik cüzdanınızı görebilir miyiz’ sorusuna ise sinirlenen Gencebay, ‘20 yaşında çocuk muyum ki açıklama yapacağım. Sonuçta Sevim Hanım bir hayatı paylaştığım birisi’ dedi.

Sevim Emre ise evlendiklerini söyleyerek şunları anlattı: ‘Evet evliyiz. Neden araştırılıyor onu da anlamadım. Zaten kendisi her zaman her yerde bunu söylemiştir. Sadece bunu sıkça dile getirmedi, o da hayran kitlesi üzülmesin diye. Bizim nikah cüzdanımız var. Bunu çektirmem için Orhan’dan izin almam gerek.’

/Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:36

İLGİLİ HABERLER