Gündem
  • 30.10.2014 23:05

Pensilvanya İmamı yine ağzını bozdu

Paralel yapının elebaşı Fethullah Gülen kendisine muhalif olan siyasetçi ve aydınlara kinini kusmaya devam ediyor.Bu kez AK Parti ve diğer cemaatleri hedef alan Gülen, "Şeytan hep soldan gelmez.. Şimdi şeytan sağdan sağdan geliyor" dedi.

Neredeyse artık her hafta düzenli bir şekilde sohbetleri yayınlanmaya başlayan Fethullah Gülen bu haftaki konuşmasında kendisine muhalif isimler hakkında çirkin ithamlarda bulunmayı hedef göstermeyi sürdürdü.

İSLAMCILARA MÜNAFIK DEDİ!

29 Ekim tarihli konuşmasında yine yandaşlarına üstü kapalı mesajlar gönderen Fethullah Gülen, islamcılara yüklenmekten de geri durmadı. Gülen, Avrupa Birliği'ni istemeyen İslam birliğinden taraf olan kesimler için münafık nitelendirmesinde bulunarak çok tepki sözlere imza attı.

PENSİLVANYA İMAMI YİNE AĞZINI BOZDU!

Her seferinde hoşgörülü olduğunu iddia eden Gülen bu haftaki konuşmasında "hırsız, münafık, yalancı, nifakçı" çirkin kelimeleri hiç ağzından düşürmeyerek bir din adamına yakışmayacak bir görüntü çizdi.

ÖTEKİ CEMAATLERE "MANEVİYAT HIRSIZI" DEDİ!

Hristiyanlarla, Yahudilerle işbirliği içerisine girerek dinlerarası platformlar kuran Gülen, sıra Türkiye'de kendisiyle aynı tabanda buluşmayan cemaatlere gelince nedense aynı hoşgörüyü göstermiyor. Gülen, Pensilvanya'daki konuşmasında kendisine destek vermeyen cemaat ve alimler hakkında da "nifakçı" ve "maneviyat hırsızı" şeklinde çirkin ifadeler kullandı.

AK PARTİ İKTİDARINA TİRAN BENZETMESİ!

Fethullah Gülen kendisini eleştiren siyasetçi ve aydınları da es geçmedi hakaretlerini bu hafta da sürdürdü. Mevcut hükümete olan husumetini bu konuşmasında da dışa vurmaktan geri durmayan Gülen, AK Parti iktidarı için "tiran" benzetmesinde bulundu.

YENİ PARTİ İÇİN DESTEK ÇAĞRISI!

Gülen sözleri bunlarla da sınırlı kalmadı. Yerel seçimlerde büyük bir hezimete uğrayan Gülen, Türk halkına seslenmeyi ihmal etmedi. Onları uyanmaya davet eden Gülen, üstü kapalı bir şekilde yeni kurulacak partiye destek vermelerini istedi.

 

TAKVİM GAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:40

İLGİLİ HABERLER