Gündem
  • 12.8.2004 10:40

SEKS SKANDALI BİTMİYOR!..'ELİMDE ÖZCAN DENİZ'İN DE SEKS KASETİ VAR!'

Burcu'nun ifadesi ünlü dolu
Özcan Deniz'in de seks kasedi var
Show TV'yi telefonla aradım. Elimde Özcan Deniz ile ilgili bir porno kaset olduğunu ne kadar para vereceklerini sordum. Telefondaki kişi bana, 'Bin dolar kadar verebilirim' dedi. Ancak, gizli kamera masraflarını dahi karşılamadığı için teklifi kabul etmedim.

İlçin'den 1 yılda 1 milyar lira aldım
İstanbul Valiliği Yazı işleri Müdürü Nafi İlçin'i yaklaşık 1 yıldır tanıyorum. Kaydımı dondurmak için valilikten fakirlik belgesi almam gerekiyordu. Bana yardımcı oldu. Telefondan aradım ve arkadaş olduk. Halen de görüşüyoruz. Birçok kez cinsel ilişkiye girdik. Şimdiye kadar bana 1 milyar TL. kadar para vermiştir.

Şahinler istemedi kürtaj yaptırdım
Adnan Şahinler adlı kişiden hamile kaldım ve isteği üzerine kürtaj yaptırdım. Para karşılığında 10 kez evinde birlikte olduk. Mecidiyeköy'deki bir hastanede kürtaj yaptırdım, bunun için 15 milyar lira verdi, doktora da 450 milyon lira ödedi.

Simitçi Burhan'a aşık oldum
Mecidiyeköy Simit Sarayı'nın sahibi Burhan Gülay'la da ilişkisinin olduğunu ve Gülay'a aşık olduğunu söyleyen Mercan, "Onu görebilmek için her teklifini kabul ediyordum. Kendisiyle 3-4 kez cinsel ilişkiye girdim. Bir defasında Conrad Otel'de birlikte olduk." dedi.

İşadamı Ekinci'ye de şantaj yapmıştım
Mustafa Şamil Ekinci'yle 2003 yılının Kasım ayında Dedeman Otel'in havuzunda yüzerken tanıştım. Mövenpick Otel'inde buluştuk. Sevişme görüntülerimizi kaydettim. '80 bin Euro' istedim. 'O kadar para bulamam' dedi. Oğlu Korhan Ekinci'ye ulaştım ama bir şey çıkmadı.

 

VATAN

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:44

İLGİLİ HABERLER