Yaşam
  • 29.11.2008 04:16

SERTAB ERENER'İN HAYATINI MÜJDE AR KURTARMIŞ!..

Pop müziğin güçlü ismi Sertab Erener, hastanede son derece kritik bir süreçteyken ameliyat olmayı kabul etmediğini ve Müjde Ar'ın bir sözüyle kararını nasıl değiştirdiğini anlattı...
Uzun yıllar kalın bağırsakta nükseden 'kolit' rahatsızlığı yaşayan Sertab Erener, Müjde Ar'ın hayatını nasıl kurtardığını izleyenlerle paylaştı.
NTV'deki 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına konuk olan Sertab Erener,"Çok hastaydım. Gerçekten ölmek üzereydim. Ameliyat olmam gerekiyordu ve çok korkuyordum ameliyattan. Müjde beni ikna etti. 'Sertab böyle yaşayamazsın. Seni yolluyoruz. Bu akşam gidiyorsun' dedi" diyerek Müjde Ar'ın kendisini ikna ettiğini anlattı.
1993 yılında yaşanan bu olayı Müjde Ar ise şöyle aktardı:
"Hastaneye gittim. Bembeyaz bir çarşafın altında yatıyordu. Herhalde 40 kiloya falan düşmüş. Boynuna kadar çarşafı çekmişti. Doktoru bana 'Ben hayatımda hiç bu kadar inatçı birini görmedim. Bu gidiyor' dedi. Dedim 'Nereye gidiyor'. 'Gidiyor' dedi. Ne yapacağımızı sordum. Dedi ki 'Deli deliyi görünce sopasını saklar. Belki seni dinler'. Gittim Sertab'ın yanına 'Hayırlı yolculuklar'. Bu korktu, 'Ne oluyor?' dedi. 'Gidiyormuşsun' dedim. Bağırsak tamamen yok olmuş, bitmiş ve 1 cm yer tutuyor. Orası patlarsa hiç bir müdahale yapılamıyor ve patlamaya da 2 gün kalmış. Egemen Bostancı'yı aradım anlattı. Hemen Amerika biletini al dedim. 'Gidecek' dedim ve gitti. Uçağa bindi ambulansla ameliyata yetişti. Hastanenin ambulansında olanlar oldu. Burada olsa gitmişti."
Zor günleri atlattıktan sonra Türkiye'ye döndüğünde Müjde Ar, Sertab Erener'e bir ablalık daha yapmış. Erener, o olayı da şöyle aktardı: "Döndüm ben ameliyattan sonra ve bana dedi ki 'Şimdi aldılar o bağırsağı ama eğer bu kafayı değiştirmezsen ordan mideye, ordan da yukarı hiç bir iyileşme olmaz, bu kafayı değiştir önce' dedi. Bana ben şimdi başka bir insanım."
Televizyon Gazetesi

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 03:51

İLGİLİ HABERLER