Yaşam
  • 18.5.2007 12:25

SEVGİLİNİZE KENDİNİZİ AFFETTİRMENİN YOLU...

Sevgilinizle kavga ettiniz ve onu küstürdünüz. Bu kez kozlar sevgilinizin elinde ve onu kaybetmemek, gönlünü almak istiyorsunuz. O halde sizin bu yazıdaki önerilere ihtiyacınız var.İşte kendinizi affettirmenin 10 farklı yolu. Hiç hafife almayın,tüm tüyolar denendi ve onaylandı. Bizden söylemesi!

Elektronik posta yollayın

Sevgilinize onu düşündüğünüzü ve özlediğinizi göstermek, pişmanlığınızı anlatabilmek için iş yerine elektronik posta yoluyla mesajlar yollayın.

Söylemek istediklerinizi, duyduğunuz pişmanlığı belki de yüz yüze söyleyemediğiniz sözleri mail yoluyla ona iletebilirsiniz. Sevdiği bir şairden, yazardan aşk dolu mısralarıyazıp gönderebilirsiniz. Kendi duygularınızı kendi cümlelerinizle anlatmak daha bile hoş olabilir.Kesinlikle gururu okşanıp, koltukları kabaracaktır.

Somurtmayın

Aranızdaki durum ne kadar can sıkıcı olursa olsun, eğer sevgilinizi üzen taraf sizseniz, surat asmaktan vazgeçen taraf da siz olmalısınız.Her zaman erkekler kadınları eğlendirecek değil ya, kadınlar da istediklerinde erkeklerden çok daha eğlenceli olabilirler.

Çiçek alın

Her zaman onun size çiçek almasını bekliyorsunuz, biliyoruz. Bir değişiklik yapın ve bu kez siz ona çiçek alın. Erkekler çiçek sevmez diye bir şey yok, mutlaka ilgisini çekecek ve hatta hoşuna bile gidecektir.

Arabasına hediye alın

Erkeklerin arabalarına ne kadar düşkün olduğunu artık hepimiz kabul ediyoruz. Hatta bu düşkünlük, bazen çileden çıkarıcı boyutlara ulaşıyor, onu da biliyoruz.

Bu kez, sevgilinizin arabasına duyduğu bu sevgi selini görmezden gelmeyin ve arabası için bir hediye alın. Eminiz bu hediye gönlünü almak için yol kat etmenizi sağlayacak. Unutmayın,siz hatalısınız ve bunu telafi etmek için her şeyi yapmayı göze almalısınız. Sonra nasıl olsa acısını
çıkarırsınız!

Onu şımartın ve övün

Belki çoğunlukla sevgilinizi şımartıyorsunuz, ama şimdionun gönlünü almanız gerekiyor, dolayısıyla bu şımartma dozunu biraz arttırabilirsiniz.

Mesela, kadar seksi olduğunu kulağına fısıldayın. Laf aralarında onu ne kadar başarılı bulduğunuzu söyleyin.Hemen yumuşama belirtileri göstermeye başlayacaktır, emin olun. Hele bir de parfümünün ne kadar güzel koktuğunu, o kokunun içinizi nasıl da gıcıkladığını ve onu istediğinizi söylerseniz, yelkenler tamamen suya inecektir.

Biraz klasik ama ideal

Bu tüyolar arasında en klasik ama en iyi sonuç veren yöntemlerden biri de (hiç olmazsa biraz siniri azalır) hayalini kurduğu şeyi avuçlarına kadar getirip, sürpriz yapmaktır.

Onun için önemli bir konser ya da bir maç bileti, hep almak istediği playstation, elektronik herhangi bir şey vesaire... Onu yumuşatacak bu şeyin ne kadar pahalı olduğuna bakmayın. Sonuçta sevgilinizi geri kazanacaksınız.

Onun için değişiklik yapın


Sevgiliniz sizi hep sarı ve kısa saçlarla mı görmek istiyordu, ya da sırtınızda bir dövme olması çok mu hoşuna giderdi? O halde ne duruyorsunuz, onun için bu değişikliği yapmaya değmez mi? Hem de onun kalbini bu kadar kırmışken...


Doğum günü fırsatını kaçırmayın

Eğer sevgilinizin doğum günü,tam bu kırgın olduğunuz zamana denk gelmişse işte size süper fırsat! O gün için elinizden gelen maksimum özeni, ilgiyi ve alâkayı göstermelisiniz. Hiçbir masraftan kaçınmamalısınız. Mesela, çok lüks bir otelin süitinde, bir gecelik rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Şehrin içinde, gözlerden uzak bir kaçamak yapmak çok eğlenceli olabilir. İsterseniz ve vaktinizvarsa, hafta sonunu şehir dışında da geçirebilirsiniz. Şehir dışında ve spa masajı olan bir otel harika bir fikir olabilir. Bu gerçekten hem ona hem de size çok iyi gelecektir. Birlikte kısacık da olsa,tatil yapmanın keyfine varacak aynı zamanda sevgilinizin kırılan kalbini tekrar tamir etme fırsatı bulacaksınız.

Gururu bir kenara bırakın

Zaten kalbini kırdığınız sevgilinizi bir de gurur yaparak yormayın. "Ben aramam, o arasın", "Ben söylemem, o söylesin" demeyin. Kartlarınızı açık oynayın;sevgilinizin kalbini kazanın.Bilirsiniz aşkta gurur olmaz!


Özür dileyin

Bazen hiçbir şey içten bir özür kadar affettirici olamayabilir.Özür dilemeyi bilmek en büyük erdemlerden biridir. Küçük bir özür, gereksiz yere büyüyecek sorunları halleder. En iyisi siz bu inadınızdan vazgeçin, sevgilinizle hayatın tadını çıkarın! Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:07

İLGİLİ HABERLER