Foto Galeri
  • 28.8.2012 15:47

Silikonun şişirdiği hayat!..

27 yaşındaki İngiliz model Laura Summers, oldukça takıntılı bir mankendi.Her zaman en güzel ve en mükemmel olmak için çabaladı.herkesin kendisini beğenmesini isteyen Laura Summers, dünyanın en güzel kızı olabilmek için 20 yaşında ilk kez plastik cerrah masasına yattı.
27 yaşına kadar 18 ameliyat geçinip toplam 95 bin dolar harcadı.memelerini şişirip kalçalarını dik ve iri hale getirdi.En sonunda sıra dudağına geldi.

DUDAKTA FACİA ÇIKTI

Model Laura Summers, estetik ameliyatlara bağımlıydı. Ta ki dudağına silikon taktırdığı günün ertesinde, böyle uyanana kadar...

Estetik ameliyatlara 60 bin sterlin harcayan Summers, ’Aynaya baktığımda çığlık attım. Tek gördüğüm bana bakan bir canavardı’ diyor. Londra’da bir fuarda modellik yaparken, fuar alanına stand kuran ve daha dolgun dudaklar için uygun fiyata enjeksiyon yapan bir firmanın bu ’cazip’ teklifini değerlendiren Laura, şimdi çok pişman. Enjeksiyondan sonra önce dudakları, ardından da yüzü uyuşan genç model, önce bunun normal bir belirti olduğunu düşünmüş. Ertesi sabah uyandığında ise bu görüntüyle karşılaşmış. Enjeksiyonu yapan firmaya telefon açtığında ise ’Olur böyle şeyler’ cevabıyla karşılaşmış.Dudakları normal ölçülerinin dört katı büyüklüğüne ulaşan Laura, dudağına 200 sterlinlik enjeksiyonu yaptırdığında elbette daha seksi görünmek istiyordu.’İnsanların hayatlarıyla oynuyorlar’ diyen 27 yaşındaki Laura, okul yıllarında kendisiyle dalga geçildiği için ilk kez 20 yaşında bıçak altına yatmış. Şimdiyse bir daha sağlığını riske atmayacağına yemin ediyor.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 12:20

İLGİLİ HABERLER