Gündem
  • 7.5.2011 00:07

ŞOK İDDİA: AKP'DEN DE HER AN GİZLİ KASET ÇIKABİLİR!..

MHP'de yaşanan kaset skandalıyla ilgili konuşan Sabah gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak çarpıcı bir iddiada bulundu. Ilıcak, AK Parti'den de her an gizli kaset çıkabileceğini söyledi.

GazeteA24'ten Özlem Kılıç'a konuşan Nazlı Ilıcak, "Sizce neden son dönemde özel hayatın gizliğini ihlal edici niteliklerde, CHP ve MHP'nin skandal kasetlerinin medyaya sızdırılmasına tanık oluyoruz? İktidar partisi ve diğer partiler için bu sızdırmalar neden gerçekleşmiyor?" sorusuna "Ben diyorum ki, her an AK Parti'den de çıkabilir. Onlarda da hiç böyle bir yanlış yapan yok diyemeyeceğim" cevabını verdi.

Ilıcak, "Var ama çıkmıyor mu demek istiyorsunuz?" sorusuna, "Ben bilmem ki, her an çıkabilir. Bunu kim yapıyor bilmiyorum. Mesela CHP kendi içinde bir değişim geçirdi. Bir tuhaf. Kendi içinde rekabetten dolayı yapılmış olabileceği iddiaları var. MHP'de de parti içinden yapmış olabilirler. AK Parti yapmadı bundan yüzde 100 eminim. Ama kim yaptı bilemeyeceğim" yanıtını verdi.

Ilıcak "Bundan nasıl emin oluyorsunuz?" sorusunu ise şöyle cevapladı: "Çok emin oluyorum. Çünkü Tayyip Erdoğan'ı, Bülent Arınç'ı, Mehmet Ali Şahin'i tanıyorum. Yani bu yönetici kadro bunu yapmaz. El altından çok alt derecelerde pespaye bir insan bunu yapmışsa… O zaman MHP içinde bir rekabet yaşandığına göre bir MHP'linin parti içi rekabet dolayısı ile yapmış olması akla daha yakın geliyor. Ama AK Parti yapmaz derken AK Parti yönetimi bir strateji, yöntem olarak yapmaz diyorum. Ama alt kademede biri yapmıştır, o olabilir…"

Kastamonu'daki saldırıyla ilgili sorulara da cevap veren Ilıcak, "Bir kere Kastamonu'da 7 PKK'lı öldürüldü. Bu da aynı yörede bir misilleme olabilir. Karadeniz'de milliyetçi-Kürtçü bir çatışma doğabilecek. Bunun hesabı yapılıyor, ama ben o yörenin bundan dolayı seçildiğine inanmıyorum. Daha çok bana misilleme gibi geliyor" dedi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 17:47

İLGİLİ HABERLER